Gepubliceerd 10 oktober 2022

Vriendenschaar behoudt koppositie

Na de overtuigende winst vorige week op CKV Reeuwijk (27-16) bond afgelopen zaterdag Vriendenschaar opnieuw een overwinning aan de zegekar. In Maasdijk versloegen de Bodegravers nipt Dijkvogels met 13-14.

● Spelmoment uit Vriendenschaar-CKV Reeuwijk: 27-16. (Foto: Fenne v.d. Hoogenband)

Met voorsprong de rust in

Het beloofde in de eerste minuten al een pittige, spannende wedstrijd te worden. Dijkvogels bleek een fanatieke en fysiek sterke ploeg. Dijkvogels liet Vriendenschaar tot in de rust zeker geen groot gat slaan. Er werd aan beide kanten überhaupt niet zoveel gescoord, mede dankzij de wind die er stond. Vriendenschaar ging met een 4-8 voorsprong de rust in.

Spannende slotfase

Ook in de tweede helft ging scoren moeizaam, maar Dijkvogels deed dat wel makkelijker. Zo wist het zich nog aardig terug te knokken, waardoor de slotfase spannend werd.. Uiteindelijk werd er afgefloten bij een stand van 13-14. Wederom winst voor Vriendenschaar, waardoor het nog altijd ongeslagen aan kop blijft staan.

Er resteren nog drie wedstrijden voordat de eerste helft van de veldcompetitie wordt afgesloten. Daarna wordt er overgestapt naar de zaal voor een aantal maanden.

In dezelfde klasse won CKV Reeuwijk met 15-11 van WION. De Reeuwijkers staan nu op 6 plaats met 4 punten.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en wat wolken

In de ochtend is er ruimte voor de zon maar trekt er ook bewolking over. De zwakke wind is zuidwest. De thermometer geeft 18*C aan.

In de middag en begin van de avond vrij zonnig weer. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 23*C.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 15*C.

Foto:Nathalie de Winter

 

 

MEEST BEKEKEN