Gepubliceerd 25 juni 2023

Vrees voor verpaupering Bodegraven Noord

Het college heeft besloten om 40 tijdelijke woonunits te plaatsen langs de Burgemeester Kremerweg. Enkele inwoners van Bodegraven Noord zijn het niet eens met de keuze voor die locatie en vragen zich af welke voordelen deze locatie heeft ten opzichte van de andere locaties die zijn onderzocht. Omdat er geen informatie over de selectiecriteria openbaar is gemaakt, is een WOO verzoek ingediend.

Op de voetbalkooi tegenover de beoogde locatie voor flexwoningen hangt een briefje met oproep om a.s. dinsdag naar de informatieavond in het gemeentehuis te komen. Volgens de informatiebrief die de bewoners hebben gekregen is er geen inspraak meer mogelijk maar goede ideeën over de aankleding zijn welkom. Er is geen inspraak meer mogelijk maar er kan wel formeel bezwaar gemaakt worden tegen het verstekken van de omgevingsvergunning.

Lees ook Enkele bewoners fel tegen tijdelijke woningen in Noord | BR6 Nieuws

Lees ook Optie flexwoningen op evenemententerrein en in voormalige basisschool Bodegraven | BR6 Nieuws

Redacteur Anneke Bekker
Foto Leendert Spijker

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen

In de ochtend een mix van wolken en brede opklaringen. De zuidenwind is matig van kracht. De temperatuur is 8°C.

In de middag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Het kwik loopt op naar 12°C.

In de nacht perioden met lichte regen. Het koelt daarbij af naar 7°C.

Zondag levert een bewolkte dag op. Er kan daarbij wat regen vallen. De wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 11°C aan. 

Foto: VWK Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN