Gepubliceerd 25 juni 2023

Vrees voor verpaupering Bodegraven Noord

Het college heeft besloten om 40 tijdelijke woonunits te plaatsen langs de Burgemeester Kremerweg. Enkele inwoners van Bodegraven Noord zijn het niet eens met de keuze voor die locatie en vragen zich af welke voordelen deze locatie heeft ten opzichte van de andere locaties die zijn onderzocht. Omdat er geen informatie over de selectiecriteria openbaar is gemaakt, is een WOO verzoek ingediend.

Op de voetbalkooi tegenover de beoogde locatie voor flexwoningen hangt een briefje met oproep om a.s. dinsdag naar de informatieavond in het gemeentehuis te komen. Volgens de informatiebrief die de bewoners hebben gekregen is er geen inspraak meer mogelijk maar goede ideeën over de aankleding zijn welkom. Er is geen inspraak meer mogelijk maar er kan wel formeel bezwaar gemaakt worden tegen het verstekken van de omgevingsvergunning.

Lees ook Enkele bewoners fel tegen tijdelijke woningen in Noord | BR6 Nieuws

Lees ook Optie flexwoningen op evenemententerrein en in voormalige basisschool Bodegraven | BR6 Nieuws

Redacteur Anneke Bekker
Foto Leendert Spijker

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN