19 februari 2023

Vragen aan college over gebreken in De Kuil

De douches van sporthal De Kuil zijn al sinds juli 2022 niet gebruik vanwege een legionella-uitbraak. Tot overmaat van ramp is er in de december 2022 een grote lekkage ontstaan in de sporthal door een kapotte klep in de waterinstallatie. Het water heeft de houten sportvloer zwaar beschadigd.


Sportverenigingen die gebruik maken van de sporthal hebben bij wethouder Dirk-Jan Knol geklaagd omdat de problemen nog steeds niet zijn opgelost. Merel van Dijk (GL) stelde mede namens Lokaal Liberaal daar vragen over aan het college in de gemeenteraad van afgelopen woensdag.


Wethouder Knol antwoordde dat de gemeente een mistery guest heeft ingezet om de situatie te bekijken. Er zijn recent afspraken gemaakt met de regiomanager en locatiemanager van Optisport over verbeteringen van de bedrijfsvoering. Er zijn maatregelen genomen om de legionellabesmetting in de douches te bestrijden. Als die niet blijken te werken moet het hele systeem aangepast worden.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, regen en opklaringen

In de ochtend is het voornamelijk bewolkt en valt er een enkele bui. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 12°C aan.

In de middag een mix van wolken en brede opklaringen. De vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 14°C.

In de avond en begin van de nacht opklaringen. Later in de nacht gaat er lichte regen vallen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Vrijdag ziet er niet goed uit. Er drijft bewolking over waaruit het van tijd tot tijd regent. De matige wind is zuid tot zuidwest. De thermometer geeft deze dag 12°C aan.

Foto: Mees Magnolia

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu