Gepubliceerd 18 juni 2021

Vraag nu zélf een 70+ huisbezoek aan bij SAM

70-Plussers die behoefte hebben aan informatie over plaatselijke voorzieningen en mogelijkheden om zo lang mogelijk gezond en prettig zelfstandig te functioneren, kunnen zelf een 70+ huisbezoek aanvragen bij welzijnsorganisatie SAM.

Een 70+ huisbezoek aanvragen kan via info@samwelzijn.nl of via het nummer 0172- 614500, voor extra informatie zoek contact met
Marjolein Waagmeester, sociaal makelaar, tel: 06-30849203,
mail: m.waagmeester@samwelzijn.nl.

Getrainde vrijwilligers gaan met behulp van een uitgebreide vragenlijst met ouderen in gesprek over o.a. gezondheid, wonen, financiën, behoefte aan zorg- en dienstverlening en sociale contacten. Is er de wens om dieper op één of meer terreinen in te gaan, dan is een vervolgafspraak met een professional zo gemaakt. Je kan denken aan de wijkverpleegkundige, een notaris of een mantelzorgondersteuner.

SAM wil graag kwetsbare ouderen in beeld krijgen om passende ondersteuning te kunnen bieden. Daarnaast is het belangrijk om bewoners te informeren over het diverse aanbod van voorzieningen en wat je zelf kan ondernemen, juist voordat er belemmeringen optreden door oplopende leeftijd. Als je vooruit kijkt zijn er vaak eenvoudige, preventieve maatregelen te treffen om zo lang mogelijk prettig en zelfstandig te wonen. Het geeft een goed gevoel als je het zelf in de hand hebt.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN