Gepubliceerd 10 januari 2024

Vooruitzichten 2024 Samen Sterk Huis

Samen Sterk Huis, voorheen Inloophuis ‘Leven met kanker’, is in Woerden en omstreken dé ontmoetingsplaats voor mensen die leven met kanker en hun naasten. Voorzitter Adri van Montfoort heeft tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het Samen sterk huis op zondag 7 januari 2024 aangegeven te willen doorgaan op de ingeslagen weg. Verder wil hij onderzoeken of er mogelijkheden bestaan om de activiteiten, die nu worden aangeboden te gaan aanbieden in een groter gebied. Er zijn initiatieven gestart in samenwerking met Gouda.

Zo ook deelt hij mee dat van 8 t/m 19 januari de verbouwing van de keuken plaatsvindt en het huis even gesloten is om daarna activiteiten te kunnen gaan aanbieden op het gebied van koken en eten.

Voorts deelt hij mee dat het aantal bezoekers in 2023 is verdubbeld. Ook bedankt hij alle vrijwilligers en benadruk hij het belang van acties om geld in te zamelen en de naamsbekendheid van het huis te vergroten.

Hij eindigt met het bedanken van iedereen die in 2023 een bijdrage heeft geleverd en hoopt ook op ieders inzet dit jaar zodat het huis ook in 2024 een plek kan zijn voor sociale steun, geborgenheid en diverse activiteiten voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met kanker.

Voor meer informatie kunt u terecht op de site www.samensterkhuis.nl.

Tekst Bianca Verzijl
Bron: persbericht

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN