Gepubliceerd 24 juli 2021

Voorronde NK stoepranden in Oude Zustertuin

Zaterdagmorgen 24 juli was de Oude Zustertuin in Bodegraven het decor voor de voorronde NK stoepranden. Niet veel kinderen hadden zich voor het evenement aangemeld, terwijl er toch 4 tickets klaar lagen voor de landelijke finale later dit jaar op zondag 19 september. Voor deze finale in het Openlucht Museum in Arnhem wisten uiteindelijk Guus, Abdel, Tiff en Kevin zich te plaatsen.

• Stoepranden in de Oude Zustertuin voor een ticket in de landelijke finale later dit jaar in Arnhem.

Stimuleren

In 35 gemeenten vinden de voorronden van het NK stoepranden plaats en het evenement is verbonden aan het goede doel ‘Jantje Beton’ om het leuke en actieve balspel met elkaar te spelen. Het wil op deze manier spelen, bewegen en ontmoeten in zoveel mogelijk buurten stimuleren.

• De uitslagen worden door de deelnemers zelf bij de organisatie doorgegeven.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN