Gepubliceerd 20 maart 2023

Voorjaarsconcert OBK, opmaat naar jubileumconcert op 29 april

Als opmaat naar het grote evenement ter ere van haar 95-jarig bestaan, gaf OBK afgelopen zaterdag een concert in de PKN Gereformeerde Kerk in Waarder. Het optreden bestond uit twee blokken, het opleidingsorkest onder leiding van Frank Ohm en het “grote” orkest onder leiding van Mark van Mil.

Na de opening door de nieuwe voorzitter Damian Hoogendoorn en de gesproken toelichting op de stukken door Mijnie van Esschoten barstte de avond los. Het opleidingsorkest speelde een viertal fraaie stukken waaronder de muziek uit Bambi en een tweetal Jazz suites.

Na de huldiging van 12,5 jaar lidmaatschap van Hannie Haans nam het “grote” orkest plaats en ging de focus op een viertal stukken waaronder de concertmars Arsenal en de prachtige en bekende muziek uit de filmhit “The Godfather”. Ook werd er al een voorproefje genomen op de Gospelmuziek die te horen is op het 95-jarig jubileum.

Zoals eerder genoemd vindt het 95-jarig jubileumconcert van Muziekvereniging OBK Driebruggen in samenwerking met het prachtige Gospelkoor Spirit uit Rosmalen plaats op zaterdag 29 april aanstaande in het Evertshuis te Bodegraven. Vanaf heden zijn er kaartjes te bestellen op de website: www.obkdriebruggen.com

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en kans op  sneeuw

In de ochtend is het bewolkt en valt er later nog wat (natte) sneeuw. De matige wind is zuidoost. De temperatuur is 2°C.

In de middag is het bewolkt en valt er in eerste instantie nog (smeltende ) sneeuw die later overgaat in regen. De matige wind waait uit het zuidoosten. De thermometer geeft 2°C aan.

In de nacht voornamelijk bewolkt en kans op regen. De minimumtemperatuur wordt 2°C.

Dinsdag bewolkt weer en perioden met regen. De wind is zwak en komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 4°C.

Foto: De Groene wereld Eerst nog sneeuw

 

MEEST BEKEKEN