Gepubliceerd 8 augustus 2021

Voorbereiding nieuwe seizoen ook bij ESTO begonnen

Ook bij ESTO is de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. Zondagmorgen 8 augustus werd weer voor het eerst na de zomerstop de training hervat. En daar lag de nadruk traditioneel op het aanscherpen van de conditie. In de selectie bij ESTO nieuwkomer Pim van Zoest, die een overstap maakte van ARC naar ESTO, en ook de teruggekeerde Joey Anker als keeper was van de partij.

• Ook bij ESTO lag bij de 1e training de nadruk op het aanscherpen van de conditie.
• Terug op het moedernest! Pim van Zoest van ESTO naar Sparta, Alphense Boys, Amerika, ARC en weer terug bij ESTO.

Nadenken over zaterdagvoetbal

Door de mogelijkheid om in het seizoen 2022-2023 horizontaal over te stappen van het zondag- naar het zaterdagvoetbal wil ook ESTO nadenken over een eventuele overgang van het eerste elftal. Voorzitter Martijn Verlaan roept de leden dan ook op om hun mening daarover te geven door het invullen van een enquête. Meer zondagverenigingen zijn in de verleiding gekomen om daarover na te denken.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN