Gepubliceerd 23 augustus 2021

Voor Kees-Willem van Os staan alle opties nog open

Kees-Willem van Os van de eenmansfractie Van Os in Bodegraven-Reeuwijk, ontkent het gerucht dat hij zich weer kandidaat wil stellen voor de VVD na het vertrek van fractievoorzitter Willem Zuyderduyn. Hij zegt dat hij nog niet is gevraagd door de VVD of de nieuwe lokale liberale partij om bij hen aan te sluiten.

Hij heeft zelf ook nog geen contact gezocht met een van deze partijen maar sluit niet uit dat er na het zomerreces wel gesprekken zullen worden gevoerd. De kieslijsten zijn nog niet opgesteld dus alles staat nog open.

Kees-Willem van Os verliet in januari 2020 de VVD-fractie nadat er verschillen van inzicht waren ontstaan die een goede samenwerking in de weg stonden. Na een lang beraad heeft Kees-Willem van Os besloten om in de lokale politiek door te gaan als eenmansfractie in de gemeenteraad van Bodegraven-Reeuwijk. Hij had in oktober 2019 voor het laatst een raadsvergadering bijgewoond en ging per 1 maart 2020 weer als raadslid namens Fractie van Os aan de slag.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN