11 januari 2022

Volop activiteiten bij ESTO

Afgelopen week en weekend was er veel te beleven bij Esto voor de jeugd tot 18 jaar.  Waar op woensdag een succesvolle meidentraining werd georganiseerd voor Esto-leden en niet leden. Was er op zaterdag een training van de ieniemienies waarbij vriendjes en vriendinnetjes welkom waren.

Druk bezocht

Beide trainingen werden zeer druk bezocht. En zullen in het voorjaar een vervolg krijgen. Verder heeft de jongste jeugd JO07 t/m JO12 op zaterdag in toernooivorm onderlinge wedstrijden gespeeld met oliebollen en warme chocolademelk. En was het op zondag de beurt aan de oudere jeugd JO13 t/m JO17. De oudere jeugd heeft een clinic gekregen, georganiseerd door het selectie-elftal van ESTO alsmede de hoofdtrainers van de JO17. In een 1 ½ uur durende clinic is onze jeugd uitgedaagd om hun skills en schotvermogen te tonen. Als Esto is men blij met wat ze afgelopen week hebben kunnen organiseren en dank aan alle vrijwilligers en het selectieteam om tijd vrij te maken om dit te kunnen organiseren.

Grote uitdaging

Komende week is de grote uitdaging de jeugdteams weer te laten trainen met de restricties tot 18 jaar en tot 20 uur. Daarnaast in afwachting op de nieuwe coronamaatregelen gaan we kijken wat er komende week weer mogelijk is en zullen we in het korte tijdsbestek proberen activiteiten voor onze jeugd maar ook voor jeugd van buitenaf te organiseren als het niet toegestaan is om wedstrijden te spelen, want dat doen we natuurlijk het liefst.

Ben je tussen de 4-6 jaar en wil je ook meedoen met voetbalactiviteiten die wij bij Esto organiseren zoals bijvoorbeeld de ieniemieniestraining stuur dan een e-mail naar ieniemienies@esto.nl of hou de website van ESTO of die van BR6 in de gaten.

 
Ben je tussen de 5-12 jaar en wil je ook meedoen met onze meidentraining in het voorjaar stuur dan een e-mail naar vrouwenvoetbal@esto.nl of hou de website van ESTO of die van BR6 in de gaten.

Ben je ouder dan 6 jaar en wil je ook een keer komen kijken, meld je dan aan via de website van ESTO

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Bewolkt weer

Het blijft vandaag bewolkt en er kans soms motregen vallen. Er staat een zwakke tot matige noordwestenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 8°C aan. In de avond ontstaat er nevel.

In de nacht bewolkt met kans op mist. Het kwik zakt naar 5°C.

Zondag is het bewolkt en somber weer. In de ochtend is er kans op mist. De zwakke wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 8°C. 

Foto: Mees Weinig of geen zon

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu