Gepubliceerd 10 oktober 2022

Volleyballers gezocht voor recreantenteams VSTS

Volleybalvereniging VSTS kan nog wel wat leden gebruiken bij de recreantenteams. Er zijn vijf recreantenteams met uiteenlopende niveaus. Het maakt dus niet uit of iemand vroeger volleybal heeft gespeeld en het weer wil oppakken of gespeeld heeft op de camping of bij een bedrijventoernooi.

Recreantenteam VSTS

Er wordt op meerdere avonden getraind, dus behalve voor de gezelligheid is het ook goed voor de conditie. Het is mogelijk om 1x per week te volleyballen of meerdere dagen per week.

Voor de meer gevorderde spelers die (eventueel) ook in een recreantencompetitie wilenl spelen zijn er op maandag, woensdag en donderdag nog plekken beschikbaar. De trainingen duren 1,5 uur
en beginnen tussen 20:00 en 21:00 uur. Meedoen aan de competitie is natuurlijk niet verplicht maar wel heel leuk! Wil je een keer komen kijken of heb je vragen? Mail gerust naar tz@vsts.nl

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN