Gepubliceerd 10 oktober 2022

Volleyballers gezocht voor recreantenteams VSTS

Volleybalvereniging VSTS kan nog wel wat leden gebruiken bij de recreantenteams. Er zijn vijf recreantenteams met uiteenlopende niveaus. Het maakt dus niet uit of iemand vroeger volleybal heeft gespeeld en het weer wil oppakken of gespeeld heeft op de camping of bij een bedrijventoernooi.

Recreantenteam VSTS

Er wordt op meerdere avonden getraind, dus behalve voor de gezelligheid is het ook goed voor de conditie. Het is mogelijk om 1x per week te volleyballen of meerdere dagen per week.

Voor de meer gevorderde spelers die (eventueel) ook in een recreantencompetitie wilenl spelen zijn er op maandag, woensdag en donderdag nog plekken beschikbaar. De trainingen duren 1,5 uur
en beginnen tussen 20:00 en 21:00 uur. Meedoen aan de competitie is natuurlijk niet verplicht maar wel heel leuk! Wil je een keer komen kijken of heb je vragen? Mail gerust naar tz@vsts.nl

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en wat wolken

In de ochtend is er ruimte voor de zon maar trekt er ook bewolking over. De zwakke wind is zuidwest. De thermometer geeft 18*C aan.

In de middag en begin van de avond vrij zonnig weer. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 23*C.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 15*C.

Foto:Nathalie de Winter

 

 

MEEST BEKEKEN