10 oktober 2022

Volleyballers gezocht voor recreantenteams VSTS

Volleybalvereniging VSTS kan nog wel wat leden gebruiken bij de recreantenteams. Er zijn vijf recreantenteams met uiteenlopende niveaus. Het maakt dus niet uit of iemand vroeger volleybal heeft gespeeld en het weer wil oppakken of gespeeld heeft op de camping of bij een bedrijventoernooi.

Recreantenteam VSTS

Er wordt op meerdere avonden getraind, dus behalve voor de gezelligheid is het ook goed voor de conditie. Het is mogelijk om 1x per week te volleyballen of meerdere dagen per week.

Voor de meer gevorderde spelers die (eventueel) ook in een recreantencompetitie wilenl spelen zijn er op maandag, woensdag en donderdag nog plekken beschikbaar. De trainingen duren 1,5 uur
en beginnen tussen 20:00 en 21:00 uur. Meedoen aan de competitie is natuurlijk niet verplicht maar wel heel leuk! Wil je een keer komen kijken of heb je vragen? Mail gerust naar tz@vsts.nl

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Foto: Nathalie Voorjaar

Regen

In de ochtend trekt er veel bewolking over waaruit regen valt. Er staat een matige zuidwestenwind bij een temperatuur van 11°C.

In de middag en avond bewolkt en van tijd tot tijd regen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 12°C aan.

In de nacht lichte regen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een bewolkte dag op waaruit soms regen valt. De matige wind zit in de noordhoek. De thermometer geeft 10°C aan.   .

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu