Gepubliceerd 3 december 2023

Volle winst glipt Rohda’76 uit handen

In de uitwedstrijd tegen Be Fair had Rohda’76 bij een 1-3 voorsprong de winst voor het grijpen, maar vlak voor tijd gaven de Bodegravers de overwinning alsnog uit handen: 3-3.

Trainer Arjen Linstra stak na afloop zijn teleurstelling niet onder stoelen of banken. ,,Met nog tien minuten op de klok geven we de wedstrijd in twee minuten tijd uit handen bij spelhervattingen, omdat we ons niet aan de afspraken houden. Daar baal ik ontzettend van. Dit kost twee dure punten. Onderaan de streep hebben we onszelf tekort gedaan.”

Kantelend spelbeeld

In Waddinxveen domineerde de thuisclub in het eerste half uur en nam een 1-0 voorsprong. Nog voor de rust kantelde het spelbeeld. Rohda’76 nam het initiatief over, maar het duurde tot in de tweede helft voordat Moussa Kalisse de stand gelijktrok. Toen de topscoorder van Rohda’76 zijn kunstje nog twee keer herhaalde leek de winst binnen. Maar uiteindelijk kwam Be Fair alsnog langszij. ,,Hier moeten we van leren, want op dit moment hebben we in mijn optiek vier of vijf punten te weinig,’’ overziet Linstra de schade na tien speelronden.

● Moussa Kalisse eiste met drie doelpunten weer een hoofdrol op. (Foto: Don van der Meer)

Komende zaterdag 9 december komt Rohda’76 voor de laatste keer in actie voor de winterstop. Dan komt Linschoten naar sportpark De Broekvelden. Aanvang 14.30 uur.

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen

In de ochtend een mix van wolken en brede opklaringen. De zuidenwind is matig van kracht. De temperatuur is 8°C.

In de middag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Het kwik loopt op naar 12°C.

In de nacht perioden met lichte regen. Het koelt daarbij af naar 7°C.

Zondag levert een bewolkte dag op. Er kan daarbij wat regen vallen. De wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 11°C aan. 

Foto: VWK Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN