Gepubliceerd 3 december 2023

Volle winst glipt Rohda’76 uit handen

In de uitwedstrijd tegen Be Fair had Rohda’76 bij een 1-3 voorsprong de winst voor het grijpen, maar vlak voor tijd gaven de Bodegravers de overwinning alsnog uit handen: 3-3.

Trainer Arjen Linstra stak na afloop zijn teleurstelling niet onder stoelen of banken. ,,Met nog tien minuten op de klok geven we de wedstrijd in twee minuten tijd uit handen bij spelhervattingen, omdat we ons niet aan de afspraken houden. Daar baal ik ontzettend van. Dit kost twee dure punten. Onderaan de streep hebben we onszelf tekort gedaan.”

Kantelend spelbeeld

In Waddinxveen domineerde de thuisclub in het eerste half uur en nam een 1-0 voorsprong. Nog voor de rust kantelde het spelbeeld. Rohda’76 nam het initiatief over, maar het duurde tot in de tweede helft voordat Moussa Kalisse de stand gelijktrok. Toen de topscoorder van Rohda’76 zijn kunstje nog twee keer herhaalde leek de winst binnen. Maar uiteindelijk kwam Be Fair alsnog langszij. ,,Hier moeten we van leren, want op dit moment hebben we in mijn optiek vier of vijf punten te weinig,’’ overziet Linstra de schade na tien speelronden.

● Moussa Kalisse eiste met drie doelpunten weer een hoofdrol op. (Foto: Don van der Meer)

Komende zaterdag 9 december komt Rohda’76 voor de laatste keer in actie voor de winterstop. Dan komt Linschoten naar sportpark De Broekvelden. Aanvang 14.30 uur.

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN