Gepubliceerd 14 november 2023

Voetbalvereniging De Rijnstreek richt jeu-de-boulesvereniging op

Naast voetbal wil De Rijnstreek ook andere takken van sport op hun complex aan de Weijpoort gaan aanbieden. De club is daarom van plan om 10 banen voor jeu-de-boules te gaan realiseren. De planning is dat in het voorjaar de bannen gereed zijn om te spelen.

● Jeu-de-boulen bij De Rijnstreek.

Vanaf dat moment zal er wekelijks op gespeeld kunnen worden en ook diverse keren per jaar een toernooi worden georganiseerd. De Rijnstreek organiseerde al een paar jaar een hoofdtoernooi op het veld in juni. Dit toernooi blijft ook bestaan. De kantine van de club zal tijdens het jeu-de-boulen open zijn. Lid worden is al mogelijk via bestuur@vvderijnstreek.nl. Het lidmaatschap bedraagt € 25,00 per seizoen.

Bericht: André van Egdom / website: De Rijnstreek

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN