3 augustus 2022

Voetbalclubs pakken de draad weer op

Het duurt nog even voordat de amateurvoetbalcompetitie van start gaat, maar langzamerhand pakken de voetbalclubs de draad weer op met de 1e training. Rohda’76 deed dat afgelopen dinsdagavond al. Komende zaterdag volgen meer clubs.  Zo starten dan ook RVC’33 en WDS de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

• Rohda’76 startte afgelopen dinsdagavond weer met de training voor de selectie.

ReBo-Bokaal / Oefenduels

Dit seizoen wordt de ReBo-Bokaal voor de 2e keer georganiseerd. CVC Reeuwijk, ESTO, Rohda’76, RVC’33 en WDS zijn de deelnemende ploegen en zullen het toernooi vooral zien als oefenduels in hun voorbereiding. De finale van de Rebo-Bokaal vindt plaats op zaterdag 27 augustus tussen de nrs. 1 van beide poules. Wedstrijd vindt plaats op het complex van Rohda’76.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Vrij zonnig maar later meer bewolking

In de ochtend is er nog veel ruimte voor de zon. Geleidelijk aan trekt er sluierbewolking over en in de loop van de middag en in de avond trekt de hemel dicht. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwesten tot westenwind. Het kwik loopt op naar 26°C. In de nacht is het bewolkt en vallen er enkele regen- en onweersbuien. Het koelt niet veel verder af dan 17°C.

Woensdag is er veel bewolking en maar weinig zon. Het ziet er naar uit dat verspreid over de gehele dag en avond enkele regen- en onweersbuien gaan vallen. Hoeveel, hoe heftig en op welke momenten is nu nog lastig aan te geven. Paraplu dus bij de hand. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 23°C wordt het een aangename temperatuur.

Vanaf donderdag weer meer zon en minder kans op buien. 

Foto: VWK Later meer bewolking

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu