13 maart 2023

Vierde transport St Local Care naar Oekraïne

Local Care organiseerde afgelopen weekeind het vierde transport met hulpgoederen naar Rivne in Oekraïne. Op verzoek van pastor Viktor, de contactpersoon in Oekraïne, lag de nadruk bij dit transport niet op voedsel en kleding maar op schoolmeubilair. Dit was geschonken door basisschool Trinoom in Barendrecht.

Schoolbankjes 10 maart afgeleverd in Rivne

Door de oorlogshandelingen in het oosten van Oekraïne zijn veel mensen gevlucht naar het westen van het land, waaronder naar Rivne. De scholen zien een toeloop van kinderen, waardoor er grote behoefte is aan schoolmeubilair.

De tafels, stoelen en kasten van de school uit Barendrecht zijn op 10 maart met open armen ontvangen door twee basisscholen in Rivne.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Foto: Nathalie Voorjaar

Regen

In de ochtend trekt er veel bewolking over waaruit regen valt. Er staat een matige zuidwestenwind bij een temperatuur van 11°C.

In de middag en avond bewolkt en van tijd tot tijd regen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 12°C aan.

In de nacht lichte regen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een bewolkte dag op waaruit soms regen valt. De matige wind zit in de noordhoek. De thermometer geeft 10°C aan.   .

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu