Gepubliceerd 12 januari 2024

Vervolgcursus Kunstgeschiedenis in het Groene HartHuys

Het Groene HartHuys organiseert een cursus van 6 lessen van 2 uur over Europese Kunst van de laatste 2 eeuwen. Deze cursus is een vervolg van de cursus die in 2023 is gehouden. De cursus wordt gepresenteerd door Evert Roelofs. Aan de hand van meer dan 1000 werken van ongeveer 250 kunstenaars toont en vertelt hij over de bevrijding en het lijden van de Europese mens in de achterliggende 200 jaar.

Zijn verhaal sluit goed aan bij de doelstelling van het Groene HartHuys; het brengt Kunst, Cultuur en Historie samen en dichter bij elkaar.

De cursus wordt vanaf vrijdag 23 februari 2023 gegeven in het Groene HartHuys, Bouwsteeg 6 te Bodegraven van 14.00 – 16.00 uur, de andere cursusdagen zijn op 8 en 22 maart, 5 en 26 april en 3 mei. De groepsgrootte wordt beperkt tot maximaal 14 deelnemers. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden en de inschrijving is in volgorde van binnenkomst.

Meer informatie over deze cursus kunt u opvragen via ewproelofs@gmail.com.

Tekst: Bianca Verzijl
Bron: Het Groene HartHuys

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN