Gepubliceerd 12 januari 2024

Vervolgcursus Kunstgeschiedenis in het Groene HartHuys

Het Groene HartHuys organiseert een cursus van 6 lessen van 2 uur over Europese Kunst van de laatste 2 eeuwen. Deze cursus is een vervolg van de cursus die in 2023 is gehouden. De cursus wordt gepresenteerd door Evert Roelofs. Aan de hand van meer dan 1000 werken van ongeveer 250 kunstenaars toont en vertelt hij over de bevrijding en het lijden van de Europese mens in de achterliggende 200 jaar.

Zijn verhaal sluit goed aan bij de doelstelling van het Groene HartHuys; het brengt Kunst, Cultuur en Historie samen en dichter bij elkaar.

De cursus wordt vanaf vrijdag 23 februari 2023 gegeven in het Groene HartHuys, Bouwsteeg 6 te Bodegraven van 14.00 – 16.00 uur, de andere cursusdagen zijn op 8 en 22 maart, 5 en 26 april en 3 mei. De groepsgrootte wordt beperkt tot maximaal 14 deelnemers. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden en de inschrijving is in volgorde van binnenkomst.

Meer informatie over deze cursus kunt u opvragen via ewproelofs@gmail.com.

Tekst: Bianca Verzijl
Bron: Het Groene HartHuys

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen

In de ochtend een mix van wolken en brede opklaringen. De zuidenwind is matig van kracht. De temperatuur is 8°C.

In de middag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Het kwik loopt op naar 12°C.

In de nacht perioden met lichte regen. Het koelt daarbij af naar 7°C.

Zondag levert een bewolkte dag op. Er kan daarbij wat regen vallen. De wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 11°C aan. 

Foto: VWK Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN