Gepubliceerd 10 mei 2021

Versterk je weerbaarheid tijdens de Sport Try-Out

Op donderdagochtend 13 mei (Hemelvaartsdag) vindt de Sport Try-Out Weerbaarheid plaats voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Centraal staat plezier, bewegen, sporten en tegelijkertijd werken we aan zelfverzekerdheid, grenzen leren kennen en kunnen we onze energie kwijt.

Een uitstekende kans om te ontdekken welke verenigingen in jouw gemeente een sport aanbieden waarmee je je weerbaarheid kan versterken. Welke sporten worden beoefend, blijft nog een verrassing.

V.V. De Rijnstreek

De Sport Try-Out wordt gehouden van 9.30 t/m 11.30 uur op het veld van V.V. de Rijnstreek te Nieuwerbrug. Ontzettend mooi om te zien dat de voetbalvereniging hun veld openstelt voor andere verenigingen. Met de tot stand gekomen samenwerkingen zetten we ons in voor gezondheidsbevordering.

Weerbaarheid versterken

Kom je weerbaarheid versterken en doe mee! Je kan jezelf en je vrienden aanmelden via senw-br.nl/sport-try-out-weerbaarheid. Wil je op de hoogte gehouden worden van het sport- en beweegaanbod én de activiteiten binnen de gemeente? Houdt de sociale kanalen en de website van Sport en Welzijn in de gaten.   

W: www.senw-br.nl/activiteiten-en-evenementen

Insta: senwbr

F: /SenWBR

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

In de ochtend een afwisseling van wolken en opklaringen. De matige wind is zuid tot zuidwest. De temperatuur is 6°C.

In de middag brede opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden tot zuidwesten. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht trekt er een regengebied over. Het koelt daarbij af naar 5°C.

Maandag geen fijne dag. Het is bewolkt en er zijn perioden met regen. Het waait flink door. De thermometer geeft deze dag 7°C aan. 

Foto: Tonnie Kans op een bui

 

MEEST BEKEKEN