30 oktober 2022

Verslaggevers Sport Op Zaterdag in herkenbare outfit langs de lijn

Sinds enkele weken zijn de verslaggevers van het live radio sportprogramma Sport Op Zaterdag langs de lijn goed te herkennen. De radioverslaggevers zijn gestoken in gesponsorde rode kleding. Het kledingpakket bestaat uit een polo, cap, sweatshirt en een jas voor de koude middagen langs de lijn. Sport Op Zaterdag is het live sportprogramma van RTV Gouwestad in samenwerking met de omroepen BR6 en Midland FM en bestaat al vele jaren.

● Het Sport Op Zaterdagteam presenteert zich in de nieuwe outfit. Niet alle verslaggevers waren aanwezig bij de presentatie.

Vijf live wedstrijden

Door de overgang van de zondagclubs met hun standaardelftal naar de zaterdag is het aanbod voor de live wedstrijden op zaterdag groot. Elke zaterdag worden uit het overvolle aanbod 5 live wedstrijden gekozen, waarvan 3 met Goudse deelname en 2 met clubs uit de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en af toe ook Oudewater. Een enkele keer ook nog een 6e wedstrijd maar dat bij hoge uitzondering.

Het sportprogramma duurt tijdens de competitie ook nog een uurtje langer nl. tot 18.00 uur. In het laatste uur wordt ingebeld naar correspondenten bij wedstrijden die niet live werden uitgezonden.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

In de ochtend is de zon goed aanwezig. Er staat een zwakke zuidenwind. De temperatuur is 4°C.

In de middag trekt de hemel geleidelijk aan dicht. In de avond gaat het regenen. De matige wind zit in de zuidhoek. De thermometer geeft 8°C aan.

De nacht verloopt bewolkt en in eerste instantie valt er nog regen. De minimumtemperatuur wordt 6°C.

Woensdag wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar. Daarnaast valt er in de middag een enkele bui. De matige wind waait uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 14°C. 

Foto: Meteogroep Vlaanderen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu