19 mei 2023

Verslag AUTOPUZZELTOCHT op hemelvaartsdag

37 auto’s gingen op Hemelvaartsdag op pad met een uitgezette route van Oranjevereniging “Prinses Juliana” in Nieuwerbrug. Voor sommige rijders was het toch wat te moeilijk en die gingen na de eerste rotonde al de verkeerde kant op en moesten de starter al bellen voor de goede weg. Helaas was er voor de rest wat oponthoud door een ongeval op de weg, waar één van onze deelnemers eerste hulp kon verlenen, maar na voortzetting vonden de meeste rijders de weg naar de 1 e post. Daar konden ze even de benen strekken en een appel, chipjes en drinken pakken. Daarna reed men richting Haastrecht waar de 2 e post was met een lastig spel maar met als beloning een heerlijk broodje hamburger.

Controlepost
Spel onderweg
De winnaars Conny, Linette en Monique

Na ruim 60 kilometer in 4,5 uur kwamen ze weer aan bij het Wierickehuis waar het start en eindpunt was. Toen alle auto’s binnen waren werd de route en de oplossing van de vragen uitgelegd. Voor alle kinderen was er een klein prijsje en de troetelprijs gaat naar de auto die schade had gereden tijdens de tocht. De winnaar was Colimo ofwel Conny, Linette, en Monique met maar 1 fout, 2 e prijs ging naar fam. Pastoor/Ooms en 3 e prijs ging naar Fam. Hielkema. Het was misschien toch een te moeilijke rit maar wel een leuke volgens de deelnemers.

Bericht en foto’s: Oranjevereniging “Prinses Juliana”

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en sluierbewolking

In de ochtend van deze 2e pinksterdag is er veel ruime voor de zon maar trekt er ook sluierbewolking over. De matige wind is noordoost en de temperatuur 13°C.

In de middag ook sluierbewolking die verder in de middag en in de avond oplost. De matige wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 17°C aan.

In de nacht een afwisseling van wolken en brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Dinsdag trekt er in de ochtend bewolking over en zien we maar weinig van de zon. In de middag en avond klaart het op. De matige wind blijft noordoost. Warmer dan 17°C wordt het niet. 

Foto: Tonnie Sluierbewolking

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu