Gepubliceerd 19 mei 2023

Verslag AUTOPUZZELTOCHT op hemelvaartsdag

37 auto’s gingen op Hemelvaartsdag op pad met een uitgezette route van Oranjevereniging “Prinses Juliana” in Nieuwerbrug. Voor sommige rijders was het toch wat te moeilijk en die gingen na de eerste rotonde al de verkeerde kant op en moesten de starter al bellen voor de goede weg. Helaas was er voor de rest wat oponthoud door een ongeval op de weg, waar één van onze deelnemers eerste hulp kon verlenen, maar na voortzetting vonden de meeste rijders de weg naar de 1 e post. Daar konden ze even de benen strekken en een appel, chipjes en drinken pakken. Daarna reed men richting Haastrecht waar de 2 e post was met een lastig spel maar met als beloning een heerlijk broodje hamburger.

Controlepost
Spel onderweg
De winnaars Conny, Linette en Monique

Na ruim 60 kilometer in 4,5 uur kwamen ze weer aan bij het Wierickehuis waar het start en eindpunt was. Toen alle auto’s binnen waren werd de route en de oplossing van de vragen uitgelegd. Voor alle kinderen was er een klein prijsje en de troetelprijs gaat naar de auto die schade had gereden tijdens de tocht. De winnaar was Colimo ofwel Conny, Linette, en Monique met maar 1 fout, 2 e prijs ging naar fam. Pastoor/Ooms en 3 e prijs ging naar Fam. Hielkema. Het was misschien toch een te moeilijke rit maar wel een leuke volgens de deelnemers.

Bericht en foto’s: Oranjevereniging “Prinses Juliana”

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regendag

In de ochtend drijft er bewolking over maar is het nog droog. Even later gaat het regenen. Er staat een matige zuidenwind bij een temperatuur van 7°C.

In de middag en avond valt er regen. De matige wind waait uit het zuiden. Met 11°C is het zacht voor de tijd van het jaar.

In de nacht regen. De vrij krachtige wind draait naar het westen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Zondag een afwisseling van wolken en opklaringen. In de avond trekt een regengebied over. De vrij krachtige wind is west. De thermometer geeft 11°C aan.

Foto: Tonnie Nog erg nat

 

MEEST BEKEKEN