Gepubliceerd 19 mei 2023

Verslag AUTOPUZZELTOCHT op hemelvaartsdag

37 auto’s gingen op Hemelvaartsdag op pad met een uitgezette route van Oranjevereniging “Prinses Juliana” in Nieuwerbrug. Voor sommige rijders was het toch wat te moeilijk en die gingen na de eerste rotonde al de verkeerde kant op en moesten de starter al bellen voor de goede weg. Helaas was er voor de rest wat oponthoud door een ongeval op de weg, waar één van onze deelnemers eerste hulp kon verlenen, maar na voortzetting vonden de meeste rijders de weg naar de 1 e post. Daar konden ze even de benen strekken en een appel, chipjes en drinken pakken. Daarna reed men richting Haastrecht waar de 2 e post was met een lastig spel maar met als beloning een heerlijk broodje hamburger.

Controlepost
Spel onderweg
De winnaars Conny, Linette en Monique

Na ruim 60 kilometer in 4,5 uur kwamen ze weer aan bij het Wierickehuis waar het start en eindpunt was. Toen alle auto’s binnen waren werd de route en de oplossing van de vragen uitgelegd. Voor alle kinderen was er een klein prijsje en de troetelprijs gaat naar de auto die schade had gereden tijdens de tocht. De winnaar was Colimo ofwel Conny, Linette, en Monique met maar 1 fout, 2 e prijs ging naar fam. Pastoor/Ooms en 3 e prijs ging naar Fam. Hielkema. Het was misschien toch een te moeilijke rit maar wel een leuke volgens de deelnemers.

Bericht en foto’s: Oranjevereniging “Prinses Juliana”

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN