Gepubliceerd 10 oktober 2023

Vermiste Jeffrey Wolswijk is overleden

Het lichaam van de vermiste Jeffrey Wolswijk uit Bodegraven is dinsdagochtend langs het treinspoor in Woerden gevonden. Volgens de politie gaat het om een ‘noodlottig ongeval’. Hoe de vermiste Bodegraver daar terecht is gekomen is nog niet bekend. Daar wordt nu onderzoek naar gedaan. De politie benadrukt dat het niet gaat om een aanrijding met een trein.

De 28-jarige man was sinds zaterdagochtend vermist, waarna de politie zondag zijn naam en foto verspreidde in de hoop hem te vinden.

Het treinverkeer tussen Utrecht en Den Haag en tussen Gouda en Amsterdam is dinsdag urenlang gestremd geweest na de vondst van het lichaam. Een trein vol met passagiers heeft meer dan een uur stilgestaan in een weiland.

Tekst Anneke Bekker
Bron RTV West

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN