Gepubliceerd 20 mei 2021

Verlenging inschrijving Kunstroute Bodegraven-Reeuwijk

Inschrijving

Omdat de datum van de Kunstroute tweemaal gewijzigd moest worden is er onder de kunstenaars wat onduidelijkheid ontstaan. De nieuwe datum is nu zaterdag 18 en zondag 19 september 2021. De Kunstkring heeft de inschrijftermijn voor deelname aan de Kunstroute dan ook verlengd tot 15 juni 2021. Er zijn al bijna 100 deelnemers. Als je ook je creatieve kant aan het grote publiek wilt laten zien, het kan. Aanmelden www.kunstkringbodegraven-reeuwijk.nl  

Kunstroute rijden een bijzondere ervaring

Of je nu met de auto of op de fiets de kunstroute volgt, het is altijd weer een bijzonder evenement waar voor heel veel belangstelling is. Dit jaar wordt de Kunstroute op diverse plekken omlijst met muziek en zang van lokale groepen waardoor het rijden van deze route nog een extra tintje krijgt.

Wilt u meer informatie hierover of deelnemen aan de Kunstroute dan kunt u een e-mail sturen naar info@kunstkringbodegraven-reeuwijk.nl 

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN