4 april 2023

Verkiezingen Maatschappelijke Raad Schiphol

De maatschappelijke Raad Schiphol (MRS) die 1 juli a.s. wordt opgericht, bevat 10 zetels voor inwoners, 5-6 voor wetenschappers en 5 voor een brede maatschappelijke schil. De bewonerszetels in de MRS worden ingevuld via getrapte verkiezingen. Alle informatie over de verkiezingen is vanaf 12 april te vinden op www.maatschappelijkeraadschiphol.nl

Bewonersorganisaties kunnen zich via de MRS website registreren en per 50 leden een kiespersoon afvaardigen. Deze kiespersonen vormen een Kiescollege dat stemt op kandidaat-clustervertegenwoordigers.
De kiespersonen kiezen samen een clustervertegenwoordiger voor één van de tien afgebakende gebieden (oftewel clusters) in de omgeving van Schiphol. Op deze manier worden de tien beschikbare zetels in de MRS vervuld.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

De ochtend begint bewolkt maar geleidelijk aan klaart het op. De zwakke wind is noord tot noordoost. De temperatuur is 13°C.

In de middag en avond een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke tot soms matige wind waait uit het noordoosten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht is het helder. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een zonnige dag op en vrijwel geen bewolking. De zwakke tot matig wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft in de middag 22°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu