Gepubliceerd 4 april 2023

Verkiezingen Maatschappelijke Raad Schiphol

De maatschappelijke Raad Schiphol (MRS) die 1 juli a.s. wordt opgericht, bevat 10 zetels voor inwoners, 5-6 voor wetenschappers en 5 voor een brede maatschappelijke schil. De bewonerszetels in de MRS worden ingevuld via getrapte verkiezingen. Alle informatie over de verkiezingen is vanaf 12 april te vinden op www.maatschappelijkeraadschiphol.nl

Bewonersorganisaties kunnen zich via de MRS website registreren en per 50 leden een kiespersoon afvaardigen. Deze kiespersonen vormen een Kiescollege dat stemt op kandidaat-clustervertegenwoordigers.
De kiespersonen kiezen samen een clustervertegenwoordiger voor één van de tien afgebakende gebieden (oftewel clusters) in de omgeving van Schiphol. Op deze manier worden de tien beschikbare zetels in de MRS vervuld.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regendag

In de ochtend drijft er bewolking over maar is het nog droog. Even later gaat het regenen. Er staat een matige zuidenwind bij een temperatuur van 7°C.

In de middag en avond valt er regen. De matige wind waait uit het zuiden. Met 11°C is het zacht voor de tijd van het jaar.

In de nacht regen. De vrij krachtige wind draait naar het westen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Zondag een afwisseling van wolken en opklaringen. In de avond trekt een regengebied over. De vrij krachtige wind is west. De thermometer geeft 11°C aan.

Foto: Tonnie Nog erg nat

 

MEEST BEKEKEN