Gepubliceerd 6 juni 2021

Verbetering monumentale Waaiersluis Gouda

Aannemer Kadiks gaat in Gouda de monumentale Waaiersluis verbeteren. Er zijn werkzaamheden nodig om ervoor te zorgen dat het oude sluizencomplex veilig is en het onderhoud op orde.

Bron: Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden heeft de werkzaamheden gegund aan Kadiks Automatisering BV uit Moordrecht. De uitvoering van de werkzaamheden vindt plaats vanaf begin september 2021 tot uiterlijk 31 januari 2022.

Het project is onderdeel van het Hoogwaterbeschermingsprogramma. Dit is een landelijke aanpak om dijken en kunstwerken in heel Nederland veilig te houden en de waterveiligheid van ons land te waarborgen voor nu en in de toekomst.

Bron: Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN