Gepubliceerd 28 augustus 2022

Vera Parker Brady in Gast uit de Streek

Vera Parker Brady, voorzitter van wereldwinkel in Bodegraven, is maandag 29 augustus om 20.00 uur te horen in het radioprogramma Gast uit de Streek bij BR6. Ze is geboren in Enschede en had een Engelse vader en een Duitse moeder. Ze woont nu in Nieuwerbrug aan de Rijn.

Vera Parker Brady

Het interview gaat hoofdzakelijk over haar werk bij De Wereldwinkel waar zo’n 33 vrijwilligers fair trade producten verkopen. De fair trade chocoladerepen zullen 5 december niet in de winkel liggen want er is een salmonellabacterie gevonden in de chocoladefabriek in België. Daardoor is de productie tijdelijk stilgelegd. Ze vertelt ook dat het niet meer wordt gedoogd om wijn te verkopen zonder vergunning in de winkel in Bodegraven.

Het interview wordt op de radio op dinsdag 30 augustus om 22.00 uur en zondag 4 september om 19.00 uur herhaald. Het interview is ook terug te luisteren via Spotify.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

In de ochtend ontstaan er misbanken, trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat een zwakke zuidwestenwind bij een temperatuur van 19*C.

In de middag en avond zonnige perioden maar ook sluierbewolking. De zwakke wind wordt zuid. Het kwik loopt op naar 23 a 24*C.

In de nacht brede opklaringen maar later meer bewolking. Het is met 17*C als minimum een zachte nacht.

Dinsdag in de ochtend bewolkt en valt er wat regen. De matige wind is noordwest en de temperatuur 17*C.

In de middag brede opklaringen maar ook kans op een bui. De thermometer geeft 17*C aan. 

Foto: De Groene wereld

 

MEEST BEKEKEN