Gepubliceerd 25 augustus 2022

Vegaboerderij wil minimaal 100 leden

De VegaBoerderij Groene Hart gaat dit weekeind leden werven bij Bruisend Reeuwijk, volgende week op de natuurmarkt in Alphen aan den Rijn en daarna op de Najaarsmarkt in Bodergraven. Volgend jaar gaat de VegaBoerderij alweer het derde jaar in. De coöperatie wil dit jaar groeien naar 100 leden.

Vegaboerderij

Belangstellenden kunnen ook gewoon langskomen op de VegaBoerderij, en een praatje maken met boer Martijn van Zanten of een van de trainees of vrijwilligers, die dagelijks bezig zijn met het verzorgen van de tuin en de oogst. De VegaBoerderij is gevestigd op de boerderij aan de Buitenkerk 57 in Bodegraven.

De groetepakketten worden tot december wekelijks geleverd. VegaBoederij is een lokaal initiatief. Boer Martijn werkt biologisch, zonder bestrijdingsmiddelen. In de statuten staat ook dat er een jaarlijkse verbetering is in het natuur-inclusief produceren van de groente. Dat vertaalt zich in een lekkere smaak, maar omdat het lokaal verbouwd en afgehaald wordt is het ook gunstig in de duurzaamheid. Leden en vrijwilligers kunnen op allerlei manieren meedoen in het bedrijf.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zonnig weer en wolken

In de ochtend staat de zon aan de hemel maar trekt er ook bewolking over. De zwakke wind is zuidoost De temperatuur is 18*C.

In de middag en vroege avond ruimte voor de zon. De zwakke wind waait uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 23*C.

In de nacht vrij helder. De minimumtemperatuur wordt 15*C.

Donderdag zonnige perioden maar ook wolkenvelden. De zwakke tot matige wind is zuidwest. De thermometer geeft 20*C aan. 

Foto: Mees Mooi herfstweer

 

MEEST BEKEKEN