Gepubliceerd 1 oktober 2023

Veel talent bij solistenconcours OBK Driebruggen

De winnaar bij de aspiranten van het solistenconcours dat afgelopen vrijdagavond in Driebruggen werd gehouden door muziekvereniging OBK, is gewonnen door Hein Veldhuizen. Bij de gevorderden won Wilcher van Hell. Sonja Seeleman ging met de ‘Ome Arie Wisseltrofee’ naar huis.

Winnaars solistenconcours OBK 2023

Het solistenconcours bracht een afwisselend programma vor het publiek. Er waren solo’s op de Trompet, Bugel en Saxofoon. Ook de duetten werden met enthousiasme gespeeld, met o.a. een mooi duet op Trompet en Bugel. Maar ook op de Baritonsaxofoon en Altsaxofoon speelden een duet.

OBK geeft 16 december een Winter/-kerstconcert in de PKN Gereformeerde kerk in Waarder.
www.obkdriebruggen.com

Tekst Anneke Bekker
Bron persbericht

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en kans op  sneeuw

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke tot matige zuidenwind. De temperatuur is 0°C.

In de middag trekt de hemel dicht en later in de middag en in de avond valt er winterse neerslag. De matige wind waait uit het zuiden. Het blijft met 2°C als maximum fris.

In de nacht bewolkt weer en in eerste instantie nog winter neerslag. De minimumtemperatuur wordt 0°C.

Maandag bewolkt weer. In de ochtend valt er nog winterse neerslag. In de middag en avond valt er regen. De matige wind is zuidoost. De thermometer geeft in de middag 2°C aan.

Foto: De Groene wereld Kans op sneeuw

 

 

MEEST BEKEKEN