12 mei 2021

Vanwege meivakantie minder jongeren getest

Vorige week zijn er minder jongeren onder de 20 jaar getest dan vorige week. Dat komt door de schoolvakanties. Van de 16.050 inwoners uit de regio die wel zijn getest bij de GGD-teststraten, testte 11,5% positief op corona. Dat is een stijging in vergelijking met vorige week.

In de GGD, commerciële teststraten, ziekenhuizen en verpleeg- en verzorgingshuizen samen testten 2.056 personen uit onze regio positief op corona. Afgelopen week zijn er 4 personen uit onze regio overleden aan de gevolgen van het coronavirus.

In Hollands Midden zijn 152.558 inwoners uit de regio voor de eerste keer gevaccineerd (18,7% van alle inwoners) en 54.441 voor de tweede keer (6,7%).

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking, somber en soms motregen

Vandaag is het bewolkt en somber weer. Met name in de ochtend valt er soms motregen. De zwakke en later op de dag matige wind is noordoost tot noord. Het kwik loopt op naar 6°C. De nacht verloopt bewolkt bij een minimumtemperatuur van 4°C.

Dinsdag Wolken en enkele opklaringen. Daarnaast is er kans op een bui. De zwakke wind zit in de westhoek. In de middag geeft de thermometer 8°C aan.

Foto: Arie Vernet De sfeer is er intussen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu