Gepubliceerd 12 mei 2021

Vanwege meivakantie minder jongeren getest

Vorige week zijn er minder jongeren onder de 20 jaar getest dan vorige week. Dat komt door de schoolvakanties. Van de 16.050 inwoners uit de regio die wel zijn getest bij de GGD-teststraten, testte 11,5% positief op corona. Dat is een stijging in vergelijking met vorige week.

In de GGD, commerciële teststraten, ziekenhuizen en verpleeg- en verzorgingshuizen samen testten 2.056 personen uit onze regio positief op corona. Afgelopen week zijn er 4 personen uit onze regio overleden aan de gevolgen van het coronavirus.

In Hollands Midden zijn 152.558 inwoners uit de regio voor de eerste keer gevaccineerd (18,7% van alle inwoners) en 54.441 voor de tweede keer (6,7%).

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN