19 augustus 2021

Vannacht werkzaamheden aan de A12

Aankomende nacht zal iedereen de over de A12 bij Bodegraven wil rijden ernstig rekening moeten houden met hinder. De weg krijgt vannacht op een stuk namelijk een nieuw laagje asfalt en dat zal niet de laatste keer zijn dat dit gebeurd.

Foto: Bob Plaizier

Tussen Bodegraven en Woerden zullen er aankomende nacht twee van de vier rijstroken gesloten zijn. Ook de oprit bij Nieuwerbrug is dan dicht. Het verkeer moet op het stuk 70 kilometer per uur rijden. Het asfalteren zal naar verwachting van 20:00 vandaag tot 05:00 aankomende nacht duren. Maar dat kan natuurlijk altijd uitlopen. Gelukkig is er wel een omleiding voor de A12-reizigers. 

Over een ruime maand zal verkeer op de A12 nog meer verkeershinder gaan ondervinden. Van 27 september tot 7 oktober zullen er tussen knooppunt Oudenrijn en Nieuwerbrug in de richting van Den Haag werkzaamheden aan de weg worden verricht. De verwachting is dat de verkeershinder dan veel groter zal zijn.

Door: Bob Plaizier

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking en later opklaringen

De ochtend begint bewolkt en er kan in eerste instantie nog wat regen vallen. De matige wind is zuidwest. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag maar ook opklaringen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht eerst opklaringen maar later in de nacht meer bewolking. De temperatuur zakt naar 3°C.

Woensdag is het voornamelijk bewolkt. In de loop van de middag en in de avond valt er regen.

De krachtige wind zit in de westhoek. De thermometer geeft 8°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen


MEEST BEKEKEN

Sluit Menu