Gepubliceerd 19 augustus 2021

Vannacht werkzaamheden aan de A12

Aankomende nacht zal iedereen de over de A12 bij Bodegraven wil rijden ernstig rekening moeten houden met hinder. De weg krijgt vannacht op een stuk namelijk een nieuw laagje asfalt en dat zal niet de laatste keer zijn dat dit gebeurd.

Foto: Bob Plaizier

Tussen Bodegraven en Woerden zullen er aankomende nacht twee van de vier rijstroken gesloten zijn. Ook de oprit bij Nieuwerbrug is dan dicht. Het verkeer moet op het stuk 70 kilometer per uur rijden. Het asfalteren zal naar verwachting van 20:00 vandaag tot 05:00 aankomende nacht duren. Maar dat kan natuurlijk altijd uitlopen. Gelukkig is er wel een omleiding voor de A12-reizigers. 

Over een ruime maand zal verkeer op de A12 nog meer verkeershinder gaan ondervinden. Van 27 september tot 7 oktober zullen er tussen knooppunt Oudenrijn en Nieuwerbrug in de richting van Den Haag werkzaamheden aan de weg worden verricht. De verwachting is dat de verkeershinder dan veel groter zal zijn.

Door: Bob Plaizier

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN