Gepubliceerd 21 juli 2022

Vanaf vrijdag Raadhuisweg en Zoutmansweg weer open

De Raadhuisweg en Zoutmansweg in Reeuwijk-Brug zijn vanaf vrijdag 22 juli weer open voor verkeer. De weg maakt onderdeel uit van de doorfietsroute tussen Gouda en Woerden. De weg is vooral bedoeld om over te fietsen. De fietsers hebben dan ook ruim baan. De loper van de weg voor auto’s is smal.


Langs de route staan informatieborden waarop de toekomstige beplanting en een maximum snelheid van 30 km/uur is aangegeven. Op Nationale Boomfeestdag (16 november) wordt de eerste boom geplant van een hele reeks bomen die door de inwoners zijn uitgezocht. Het boomplantseizoen is van oktober tot mei.


Vanaf 25 juli zal er intensief gehandhaafd worden en is er meer blauw op straat. In de weg zijn lussen aangebracht die de snelheid eten en aangeven welk soort voertuig er rijdt. Verder wordt er ingezet op gedragsverandering bij de weggebruikers.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon, wolken en buien

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke zuidoostenwind. De temperatuur is 17°C.

In de middag en avond een mix van wolken, opklaringen en met name in de middag ook regen- en onweersbuien. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 11°C.

Maandag levert een droge dag op met opklaringen en wolken. De wind is zuidwest. Veel warmer dan 18°C wordt het deze dag niet.

Foto: Mees Later buien

 

MEEST BEKEKEN