Gepubliceerd 19 december 2022

Van der Laan clubkampioen 2022 TTV Reeuwijk

Drie dagen lang werd er fel gevochten om de clubtitel bij TTV Reeuwijk. Zou Gerard Olsthoorn zijn titel kunnen prolongeren? Wist Jako Borger de prijs te pakken bij de vierde en vijfde klassers, bij de tweede en derde klassers werd er tot op het laatst in de finales strijd geleverd. In de halve finales versloeg André  van der Laan zijn teamgenoot Dennis Cornelisse en kon Martin Verschuure het net niet bolwerken tegen een ontketende Ard Swarts. Olsthoorn was in de groepsfase al uitgeschakeld.

● V.l.n.r.: Dennis Cornelisse, André van der Laan en Ard Swarts.

Mooie strijd

Zo konden Van der Laan en Swarts zich opmaken voor een mooie strijd. Van der Laan, doorgewinterd finalist en ogenschijnlijk niet zenuwachtig te krijgen tegen finaledebutant Swarts. En die wilde er wel een feestje van maken. Na verlies in de eerste game kwam hij na twee games verrassend op gelijke hoogte. Maar daarna kreeg Van der Laan steeds meer grip op de wedstijd en kon hij de partij verdiend binnenslepen.

Troostfinale

In de troostfinale stonden Cornelisse en Verschuure tegenover elkaar. Verschuure, die zijn ongeduld moest zien te bewaren tegen Cornelisse, die meester is in het geduldig schuiven. Net als de finale een mooie partij om te zien, waarbij Cornelisse uiteindelijk over de sterkste zenuwen beschikte en er met de derde plaats vandoor ging.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


MEEST BEKEKEN