19 december 2022

Van der Laan clubkampioen 2022 TTV Reeuwijk

Drie dagen lang werd er fel gevochten om de clubtitel bij TTV Reeuwijk. Zou Gerard Olsthoorn zijn titel kunnen prolongeren? Wist Jako Borger de prijs te pakken bij de vierde en vijfde klassers, bij de tweede en derde klassers werd er tot op het laatst in de finales strijd geleverd. In de halve finales versloeg André  van der Laan zijn teamgenoot Dennis Cornelisse en kon Martin Verschuure het net niet bolwerken tegen een ontketende Ard Swarts. Olsthoorn was in de groepsfase al uitgeschakeld.

● V.l.n.r.: Dennis Cornelisse, André van der Laan en Ard Swarts.

Mooie strijd

Zo konden Van der Laan en Swarts zich opmaken voor een mooie strijd. Van der Laan, doorgewinterd finalist en ogenschijnlijk niet zenuwachtig te krijgen tegen finaledebutant Swarts. En die wilde er wel een feestje van maken. Na verlies in de eerste game kwam hij na twee games verrassend op gelijke hoogte. Maar daarna kreeg Van der Laan steeds meer grip op de wedstijd en kon hij de partij verdiend binnenslepen.

Troostfinale

In de troostfinale stonden Cornelisse en Verschuure tegenover elkaar. Verschuure, die zijn ongeduld moest zien te bewaren tegen Cornelisse, die meester is in het geduldig schuiven. Net als de finale een mooie partij om te zien, waarbij Cornelisse uiteindelijk over de sterkste zenuwen beschikte en er met de derde plaats vandoor ging.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, regen en opklaringen

In de ochtend is het voornamelijk bewolkt en valt er een enkele bui. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 12°C aan.

In de middag een mix van wolken en brede opklaringen. De vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 14°C.

In de avond en begin van de nacht opklaringen. Later in de nacht gaat er lichte regen vallen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Vrijdag ziet er niet goed uit. Er drijft bewolking over waaruit het van tijd tot tijd regent. De matige wind is zuid tot zuidwest. De thermometer geeft deze dag 12°C aan.

Foto: Mees Magnolia

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu