4 augustus 2021

Vakantiespelen Bodegraven gaan niet door

De werkgroep vakantiespelen Bodegraven heeft na de persconferentie van 2 augustus met pijn in het hart besloten om de Vakantiespelen niet door te laten gaan. Het programma zoals de organisatie het voor ogen had is niet uitvoerbaar in combinatie met de afgekondigde maatregelen.

De grens van maximaal 750 bezoekers betekent bijvoorbeeld dat niet alle kinderen tegelijk kunnen deelnemen aan de Vakantiespelen. Het is organisatorisch en praktisch niet uitvoerbaar om binnen twee weken een alternatief programma te ontwikkelen.


Doordat het niet mogelijk is om deelnemende kinderen en vrijwilligers te verplichten zich dagelijks te laten testen, is het risico op een coronabesmetting niet uit te sluiten. De organisatie van de Vakantiespelen vindt het risico te groot.


De organisatie begrijpt dat het een enorme teleurstelling is maar vraagt begrip voor het besluit. Het streven is om binnen 3 weken het inschrijfgeld terug te betalen. In oktober gaat de werkgroep weer vol enthousiasme aan de slag met de organisatie van Vakantiespelen 2022.

Lees ook ingezonden brief bij KOBR

0 Shares
Sluit Menu