Gepubliceerd 29 juni 2023

Vakantiedienstregeling busvervoer in Zuid-Holland

Vervoerbedrijf Arriva gaat, net als elk jaar in de zomer, vanaf maandag 3 juli volgens de vakantiedienstregeling rijden. Deze duurt tot en met 20 augustus. De scholen in Midden-Holland hebben vanaf 7 juli zomervakantie. Dat betekent dat ook veel forenzen vrij nemen, zodat er minder passagiers zijn.

De meeste bussen blijven rijden maar in sommige gevallen minder vaak. Ook wijzigen in een aantal gevallen de vertrektijden. Arriva adviseert reizigers om voor vertrek de reisplanner te checken.

Bij warm weer zet Arriva extra bussen in richting het strand. Dit geldt voor de buslijn 431 van Leiden naar Katwijk. Bekijk voor je geplande reis richting het strand op de website www.strandbus om te checken of de strandbus rijdt.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN