Gepubliceerd 29 juni 2023

Vakantiedienstregeling busvervoer in Zuid-Holland

Vervoerbedrijf Arriva gaat, net als elk jaar in de zomer, vanaf maandag 3 juli volgens de vakantiedienstregeling rijden. Deze duurt tot en met 20 augustus. De scholen in Midden-Holland hebben vanaf 7 juli zomervakantie. Dat betekent dat ook veel forenzen vrij nemen, zodat er minder passagiers zijn.

De meeste bussen blijven rijden maar in sommige gevallen minder vaak. Ook wijzigen in een aantal gevallen de vertrektijden. Arriva adviseert reizigers om voor vertrek de reisplanner te checken.

Bij warm weer zet Arriva extra bussen in richting het strand. Dit geldt voor de buslijn 431 van Leiden naar Katwijk. Bekijk voor je geplande reis richting het strand op de website www.strandbus om te checken of de strandbus rijdt.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Buien en veel wind

In de ochtend trekt er veel bewolking over en valt er regen. Er staat een vrij krachtige zuidwestenwind. De temperatuur is 5°C.

In de middag wisselend bewolkt en opklaringen. Later kans op een bui. De vrij krachtige tot krachtige wind waait uit het zuidwesten. In de avond neemt de wind in kracht af. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht opklaringen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Zaterdag met name in de middag en avond regen. Bij een matige zuidwestenwind geeft de thermometer 8°C aan. 

Foto: Tonnie Buien

 

MEEST BEKEKEN