Gepubliceerd 29 juni 2021

Vaccinatiegegevens inzien

Sinds afgelopen week kan iedereen die gevaccineerd is bij de GGD’en zijn of haar vaccinatiedatum zien via de CoronaCheck-app en Mijn.RIVM.nl. Ook is te zien met welk vaccin gevaccineerd is.

Coronamelder

Sommige locaties of landen geven alleen toegang aan mensen die kunnen aantonen dat ze een vaccinatie of een negatieve uitslag van een coronatest hebben. Dat is aantoonbaar met een QR-code in de CoronaCheck-app. Mensen die de app niet willen gebruiken kunnen de QR-code vinden via www.coronacheck.nl en eventueel uitprinten.

De afgelopen weken had de GGD GHOR Nederland een achterstand in het doorsturen van vaccinatiegegevens naar het RIVM. Dit is nu opgelost. Alle vaccinatie-data, met uitzondering van inwoners die géén toestemming hebben verleend om hun gegevens te delen met het RIVM, zijn nu te vinden in bovengenoemde twee kanalen.

Inwoners, bij wie data zoals geboorte- of vaccinatiedatum niet kloppen, kunnen contact opnemen met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis). De helpdesk is dagelijks bereikbaar van 08.00 – 20.00 uur. Mailen naar de helpdesk kan ook: helpdesk@coronacheck.nl.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN