Gepubliceerd 30 april 2021

Vaccinatie personen geboren in 1953, 1954, 1955 of 1961

Bent u geboren in 1953, 1954, 1955 of 1961 dan kun u nu al een online afspraak maken voor uw vaccinatie. U wordt gevaccineerd met het Pfizer-vaccin. Omdat er extra vaccin beschikbaar is gekomen, is deze doelgroep eerder aan de beurt. De uitnodigingsbrieven aan deze doelgroepen worden nog verstuurd. Om het vaccineren zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen, kunt u, als u in een van deze jaren geboren bent, toch al een online afspraak maken via www.coronavaccinatie-afspraak.nl.

Het heeft op dit moment geen zin een afspraak te plannen als u later dan 1961 geboren bent. Afspraken die gemaakt zijn door mensen die na 1961 zijn geboren worden afgezegd.

De huisartsen vaccineren de doelgroepen geboren in of tussen 1956 en 1960. Als u in een van deze jaartallen geboren bent kunt u geen afspraak maken bij de GGD. U krijgt een uitnodiging voor vaccinatie van uw eigen huisarts.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN