Gepubliceerd 24 december 2023

Vacature hoofdtrainer bij V.V. De Rijnstreek

V.V. De Rijnstreek zoekt met ingang van het seizoen 2024-2025 een hoofdtrainer voor de selectie (1e en 2e elftal). Het eerste elftal komt momenteel uit in de 5a klasse A (West II) op zaterdag.

De doelstelling van het eerste elftal voor de komende seizoenen is om een stabiele middenmoter te worden, nadat 2 jaar geleden weer is gestart met prestatievoetbal na een aantal jaar afwezigheid.

Profiel en werkzaamheden

Wij zoeken een hoofdtrainer welke een duidelijke voetbaltechnische visie heeft en de uitdaging aan wil gaan om de spelers te trainen, te begeleiden en verder te ontwikkelen. Daarnaast streeft V.V. De Rijnstreek naar het bewaken van de clubcultuur. Daar hoort onder andere het onderhouden van de relatie tussen het eerste elftal, het tweede elftal en aankomende jeugdspelers bij.

Trainingen worden gegeven op dinsdag 20.00-21.30 en donderdag 20.00-21.30.

Wij bieden:

V.V. De Rijnstreek biedt een passende vergoeding in lijn met het niveau 5e klasse.

Reageren

Reageren op de vacature kan via bestuur@vvderijnstreek.nl t.n.v. Technische Commissie. Graag ontvangen wij een voetbalinhoudelijke CV en motivatie.

Bericht: Robert v.d. Berg (De Rijnstreek)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Buien en veel wind

In de ochtend trekt er veel bewolking over en valt er regen. Er staat een vrij krachtige zuidwestenwind. De temperatuur is 5°C.

In de middag wisselend bewolkt en opklaringen. Later kans op een bui. De vrij krachtige tot krachtige wind waait uit het zuidwesten. In de avond neemt de wind in kracht af. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht opklaringen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Zaterdag met name in de middag en avond regen. Bij een matige zuidwestenwind geeft de thermometer 8°C aan. 

Foto: Tonnie Buien

 

MEEST BEKEKEN