Gepubliceerd 24 december 2023

Vacature hoofdtrainer bij V.V. De Rijnstreek

V.V. De Rijnstreek zoekt met ingang van het seizoen 2024-2025 een hoofdtrainer voor de selectie (1e en 2e elftal). Het eerste elftal komt momenteel uit in de 5a klasse A (West II) op zaterdag.

De doelstelling van het eerste elftal voor de komende seizoenen is om een stabiele middenmoter te worden, nadat 2 jaar geleden weer is gestart met prestatievoetbal na een aantal jaar afwezigheid.

Profiel en werkzaamheden

Wij zoeken een hoofdtrainer welke een duidelijke voetbaltechnische visie heeft en de uitdaging aan wil gaan om de spelers te trainen, te begeleiden en verder te ontwikkelen. Daarnaast streeft V.V. De Rijnstreek naar het bewaken van de clubcultuur. Daar hoort onder andere het onderhouden van de relatie tussen het eerste elftal, het tweede elftal en aankomende jeugdspelers bij.

Trainingen worden gegeven op dinsdag 20.00-21.30 en donderdag 20.00-21.30.

Wij bieden:

V.V. De Rijnstreek biedt een passende vergoeding in lijn met het niveau 5e klasse.

Reageren

Reageren op de vacature kan via bestuur@vvderijnstreek.nl t.n.v. Technische Commissie. Graag ontvangen wij een voetbalinhoudelijke CV en motivatie.

Bericht: Robert v.d. Berg (De Rijnstreek)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN