Gepubliceerd 18 april 2024

Uitstel voor v.v. Bodegraven

De voetbalvereniging Bodegraven kan nog een seizoen blijven voetballen op hun huidige complex aan de Groene Zoom. Vorig jaar had de gemeente Bodegraven-Reeuwijk de huur van de velden opgezegd per 1 juli 2024, maar dat is nu verschoven naar 1 juli 2025.

● Het huidige complex van v.v. Bodegraven is bestemd voor woningbouw.

Waar naar toe?

De bedoeling is dat Bodegraven, met nog zo’n twee elftallen, in het seizoen 2025-2026 gebruik gaat maken van het nieuwe kunstgrasveld bij ESTO, waar eerder hockeyclub Bodegraven Reeuwijk nog speelde. Maar nog niet duidelijk is hoe dat vorm gaat krijgen. Immers het nieuwe kunstgrasveld wordt door ESTO intensief op zaterdag gebruikt. En welk onderkomen krijgt Bodegraven als het definitief gaat spelen op kunstgrasveld bij ESTO?

Huidige opstallen

Andere vraag die nog op tafel ligt is hoe om te gaan met de opstallen van Bodegraven op hun huidige complex aan de Groene Zoom: kantine, kleedkamers en tribune. Witte rook daarover is nog steeds uitgebleven. Het wordt tijd dat de gemeente Bodegraven-Reeuwijk de voetbalvereniging Bodegraven eindelijk soelaas biedt op een goed alternatief en deze kwestie niet nog langer wordt gerekt. Het oude complex van Bodegraven is bestemd voor woningbouw als het vrij komt.

Bericht: André van Egdom | Bron: AD

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN