Gepubliceerd 1 april 2024

Uitnodiging voor deelname fotowedstrijd Groene Hart Huys

De door het Groene Hart Huys georganiseerde Fotowedstrijd Bodegraven-Reeuwijk nadert de finish. In de afgelopen weken zijn al tientallen foto’s ingeleverd, tot half april zijn nieuwe inzendingen nog welkom. De fotowedstrijd is opgezet om kunst, cultuur en historie in onze gemeente onder de aandacht te brengen. ‘We hebben de criteria ruim gehouden, ons belangrijkste doel is aandacht te vragen voor het leven in onze eigen dorpen en kernen,’ aldus Ap Quist, die namens het Groene Hart Huys deze fotowedstrijd op poten heeft gezet.

Voor de prijswinnaars zijn waardebonnen beschikbaar t.w.v. in totaal 1.300 euro, die naar eigen keuze maar wel lokaal besteed dienen te worden. De foto’s kunnen worden ingeleverd via website www.Groeneharthuys.nl Daar staan ook de voorwaarden en spelregels voor deelneming. De prijzen worden op 18 mei uitgereikt door wethouder Elly de Vries.

Tekst Henri Stolwijk

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, buien  en opkaringen

In de ochtend van alles wat, wolken, opklaringen en enkele buien. De matige wind is noordwest tot noord. De temperatuur is 8*C.

In de middag meer bewolking een bui en ook opklaringen. De matige wind waait uit noordwest tot noord. Het kwik komt niet veel verder dan 10*C. 

Foto: Karin broekhuysen

 

De nacht verloopt vrij helder waarbij het afkoelt naar 4*C.

Zondag een mix van wolken en brede opklaringen. De wind is noordoost. Met 12*C is het iets zachter.

 

MEEST BEKEKEN