Gepubliceerd 1 april 2024

Uitnodiging voor deelname fotowedstrijd Groene Hart Huys

De door het Groene Hart Huys georganiseerde Fotowedstrijd Bodegraven-Reeuwijk nadert de finish. In de afgelopen weken zijn al tientallen foto’s ingeleverd, tot half april zijn nieuwe inzendingen nog welkom. De fotowedstrijd is opgezet om kunst, cultuur en historie in onze gemeente onder de aandacht te brengen. ‘We hebben de criteria ruim gehouden, ons belangrijkste doel is aandacht te vragen voor het leven in onze eigen dorpen en kernen,’ aldus Ap Quist, die namens het Groene Hart Huys deze fotowedstrijd op poten heeft gezet.

Voor de prijswinnaars zijn waardebonnen beschikbaar t.w.v. in totaal 1.300 euro, die naar eigen keuze maar wel lokaal besteed dienen te worden. De foto’s kunnen worden ingeleverd via website www.Groeneharthuys.nl Daar staan ook de voorwaarden en spelregels voor deelneming. De prijzen worden op 18 mei uitgereikt door wethouder Elly de Vries.

Tekst Henri Stolwijk

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN