22 januari 2022

Uitlevering De Kat uitgesteld tot 1 april

De uitlevering van complotdenker Micha de Kat laat langer op zich wachten. Het verzoek van de Nederlandse Staat aan Noord-Ierland om de man uit te leveren zou vrijdag worden behandeld, maar is om onbekende redenen uitgesteld tot 1 april. Kat verspreidde met twee medestanders nooit bewezen complotverhalen over satanische pedo-netwerken en rituele kindermoorden in Bodegraven.

Nederland heeft de Noord-Ierse autoriteiten verzocht de Kat uit te leveren omdat hij wordt verdacht van de bedreiging van RIVM-directeur Jaap van Dissel. Ook moet hij nog een celstraf van zes maanden uitzitten voor een eerdere veroordeling voor smaad en laster.

Lees het hele bericht bij Omroep West

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Wolken en opklaringen

n de ochtend wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de loop van de middag neemt het aandeel wolken toe. In de loop van de avond kan er lichte regen gaan vallen. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht is het voornamelijk bewolkt. Het koelt af naar 13°C.

Vrijdag wolken afgewisseld met brede opklaringen. De matige wind draait naar het noordwesten. Met 16°C is het vrij fris voor de tijd van het jaar.

In het weekend fris. 

Foto: De Groene wereld Wolken en opklaringen

 

Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en in de avond raakt het geheel bewolkt. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

In de nacht bewolkt en kans op wat regen. De minimumtemperatuur wordt 13°C.

Donderdag In de ochtend opklaringen maar in de middag en avond meer bewolking. De matige wind zit in de westhoek. Met 18°C wordt het een graadje warmer. 

Foto: Maarten Koch Wolken en opklaringen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu