12 juli 2021

Tweede jeu-de-boulestoernooi bij VV De Rijnstreek

Na een jaar van afwezigheid is het jeu-de-boulestoernooi terug. We mogen weer en de ballen worden weer opgepoetst. Dit unieke toernooi wordt dit jaar georganiseerd op 21 augustus 2021 op veld 1 van VV De Rijnstreek aan de Weijpoort 24A in Nieuwerbrug.

Unieke toevoeging

Organisator Bert Visser vindt jeu de boules een unieke toevoeging aan de recreatie in het dorp: “Jong en oud kunnen bij ons terecht. Je hoeft niet eens balgevoel te hebben om een lekker potje mee te boulen” aldus Visser.

Dankzij de Corona is dit pas het 2e toernooi, maar dat mag het enthousiasme niet drukken. Visser vertelt: “We hebben samen met De Rijnstreek een mooie samenwerking kunnen opbouwen. Wij, mijn vrouw Juup en ik, spelen door de gehele regio ons potje en weten dus goed hoe het bij anderen gaat. Toch denken we dat we bij De Rijnstreek iets speciaals hebben neergezet en ander publiek trekt”

In de toekomst

VV De Rijnstreek is voornemens om ook in de toekomst het aanbod van de jeu de boules te organiseren. De plannen zijn om twee vaste jeu-de-boulesbanen te maken. “Dat is positief en misschien kunnen we wel een Rijnstreek boulesvereniging opzetten en elke week een biertje komen drinken” grapt Visser

Info

Het toernooi is voor jong (vanaf 12 jaar) en oud en daar een combi van. Ben je met 2 personen en heb je zin in een gezellige dag? Koop dan jeu de boules en schrijf je in (€25 euro) via samrijnstreek@gmail.com of boulesrijnstreek@ziggo.nl.

We starten de 21e om 11.00 en hopen rond 16.00 uur na het spelen verder te gaan met een feestje. Onze vrienden van Helemaal Top komen langs om de boel op stelten te zetten en we hebben een mooie loterij op het programma staan met prachtige grote prijzen.  Wij zijn er klaar voor.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Foto: Nathalie Voorjaar

Regen

In de ochtend trekt er veel bewolking over waaruit regen valt. Er staat een matige zuidwestenwind bij een temperatuur van 11°C.

In de middag en avond bewolkt en van tijd tot tijd regen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 12°C aan.

In de nacht lichte regen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een bewolkte dag op waaruit soms regen valt. De matige wind zit in de noordhoek. De thermometer geeft 10°C aan.   .

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu