14 mei 2022

Twee parkeervakken in Bodegraven gereserveerd voor deelauto’s

In Bodegraven zijn twee parkeervakken gereserveerd voor deelauto’s. Een ter hoogte van Marktstraat 27 en een tegenover het NS station op het Stationsplein. De parkeerplekken zijn voorzien van een specifiek verkeersbord met onderschrift ‘uitsluitend deelauto GreenWheels’.

Stationsplein

Het college heeft het verkeersbesluit genomen vanwege de hoge parkeerdruk binnen het centrum van Bodegraven.

Met het treffen van deze verkeersmaatregel zijn de gebruikers van de deelauto’s gegarandeerd van een parkeervak als zij de auto terugbrengen naar Bodegraven. Het verkeersbesluit is 12 mei gepubliceerd in de Staatscourant.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Wolken en opklaringen

n de ochtend wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de loop van de middag neemt het aandeel wolken toe. In de loop van de avond kan er lichte regen gaan vallen. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht is het voornamelijk bewolkt. Het koelt af naar 13°C.

Vrijdag wolken afgewisseld met brede opklaringen. De matige wind draait naar het noordwesten. Met 16°C is het vrij fris voor de tijd van het jaar.

In het weekend fris. 

Foto: De Groene wereld Wolken en opklaringen

 

Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en in de avond raakt het geheel bewolkt. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

In de nacht bewolkt en kans op wat regen. De minimumtemperatuur wordt 13°C.

Donderdag In de ochtend opklaringen maar in de middag en avond meer bewolking. De matige wind zit in de westhoek. Met 18°C wordt het een graadje warmer. 

Foto: Maarten Koch Wolken en opklaringen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu