Gepubliceerd 28 januari 2024

Twee ondernemers uit Bodegraven-Reeuwijk genomineerd voor ondernemersprijs Midden-Holland

De Ondernemersprijs Midden-Holland wordt maandag 29 januari in de Goudse Schouwburg uitgereikt. Dick Hoogendoorn van de Plus supermarkt in Waarder en Bart Lageweg van Bizway uit Bodegraven zijn genomineerden uit de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. De overige genomineerden komen uit Bergambacht, Gouda, Schoonhoven en Waddinxveen. Tijdens het feestelijke slotevent in De Goudse Schouwburg, worden de winnaars bekend gemaakt.

Naast winnaars in drie categorieën, detailhandel, MKB en grootzakelijk, is er ook een StartUp categorie. Drie jonge ondernemers presenteren hun bedrijf tijdens het slotevent. De StartUp categorie is geen juryprijs maar een publieksprijs. Bezoekers van het slotevent stemmen op hun favoriet. Zo krijgen jonge bedrijven de gelegenheid zich te presenteren aan het regionale bedrijfsleven en hun netwerk te verbreden.

Per categorie zijn de genomineerden op 11 januari in Fort Wierickerschans bekend gemaakt. In de categorie Detailhandel & Horeca zijn Restaurant De Kleischuur uit Gouda, Plus Hoogendoorn uit Waarder en Restaurant Rivero uit Schoonhoven genomineerd. In de categorie MKB zijn Bos Nieuwerkerk HeatMatrix Group uit Nieuwerkerk, Overslag Terminal Bergambacht uit Bergambacht en Redwell uit Waddinxveen genomineerd. In de categorie Grootzakelijk zijn Bizway uit Bodegraven, Goudse Betonmortel Centrale uit Gouda en Kruiswijk Groep uit Bergambacht genomineerd.

Tekst Anneke Bekker

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, buien  en opkaringen

In de ochtend van alles wat, wolken, opklaringen en enkele buien. De matige wind is noordwest tot noord. De temperatuur is 8*C.

In de middag meer bewolking een bui en ook opklaringen. De matige wind waait uit noordwest tot noord. Het kwik komt niet veel verder dan 10*C. 

Foto: Karin broekhuysen

 

De nacht verloopt vrij helder waarbij het afkoelt naar 4*C.

Zondag een mix van wolken en brede opklaringen. De wind is noordoost. Met 12*C is het iets zachter.

 

MEEST BEKEKEN