Gepubliceerd 17 oktober 2023

TVV Reeuwijk weer te sterk voor Sassem

De verwachtingen waren hooggespannen. Na de spetterende seizoenopening in Sassenheim, waar Sassem geen partij gegund werd, zou er thuis toch zeker ook een grote zege in moeten zitten. De mannen uit Sassenheim waren echter niet van plan om zich zomaar naar de slachtbank te laten leiden.

Dat merkten Cees Voordouw en André van der Laan direct al in hun eerste partij. Zeges in 4 games, maar gemakkelijk ging het niet. Dennis Cornelisse liet zich daardoor niet van de wijs brengen en hij pakte zijn eerste pot eenvoudig met 12-10, 11-2 en 11-2. Samen met Van der Laan speelde Cornelisse vervolgens de dubbel. Dat werd een strijd in 5 games, maar wel weer in Reeuwijks voordeel. Reeuwijk liep daarna eenvoudig uit tot 9-0, waarna Sassenheim het erepuntje pakte door Voordouw in het stof te laten bijten. Reeuwijk  – Sassem 1: 9-1. Reeuwijk staat in West 3E los van de concurrentie aan kop met 41 punten uit 5 wedstrijden.  

● André v.d. Laan

Winst voor Reeuwijk duo tegen PlayFair duo 3

Van de sterke start die Dave van der Heiden deze competitie vaak had kwam donderdag thuis tegen het Leimuidense PlayFair duo 3 weinig terecht. Hoewel, hij startte met een klinkende 11-0 in de eerste game, maar daarna had de Leimuidense opponent het spelletje van Dave beter in de gaten. In 4 games ging hij alsnog onderuit. Jeroen Raaphorst krijg je echter niet snel gek. Hij liet zijn tegenstander geen enkele illusie door met 11-4, 11-6 en 11-2 in drie games te winnen. De dubbel was aansluitend in 5 spannende games toch weer een prooi voor de Reeuwijkers. Raaphorst stelde de winst veilig door zijn tweede partij in 3 games te winnen. In het Leimuidense kamp was de vlag toen al gestreken, Van der Heiden won eenvoudig het laatste wedstrijdpunt door in 3 games af te sluiten.
Reeuwijk duo – PlayFair duo 3: 4-1. Reeuwijk duo neemt in West 3J de bovenste positie in met 23 punten uit 6 wedstrijden.

Bericht: André van Egdom / Paul Lenssinck (TTV Reeuwijk)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN