Gepubliceerd 30 oktober 2023

TTV Reeuwijk wint in Voorschoten

In de zevende competitieronde namen Cees Voordouw, André van der Laan en Dennis Cornelisse het op tegen Reflex in Voorschoten. De Reeuwijkers begonnen sterk door de eerste drie partijen te winnen.

De mannen uit Voorschoten pakten de dubbelpartij door Van der Laan en Cornelissen in drie games terug te wijzen. De volgende drie partijen waren weer in het stramien van de eerste drie. Enkel winst voor Reeuwijk, waarbij Van der Laan toch vijf games nodig had. Cornelisse had ook vijf games nodig, maar ging daarbij ten onder. 2-6 was het op dat moment en Reeuwijk was niet van plan Voorschoten meer te gunnen. Voordouw en Van der Laan maakten het gedegen af en bepaalden de eindstand op 2-8. In West 3E  gaat TTV Reeuwijk onbedreigd aan de leiding met 58 punten uit 7 wedstrijden, 12 punten meer dan achtervolger Vriendenschaar.

● Dennis Cornelisse & André van der Laan

TTV Reeuwijk duo loopt tegen eerste verlies aan

Op bezoek in Roelofarendsveen incasseerde TTV Reeuwijk duo zijn eerste verliespartij. Dave van der Heiden en Jeroen Raaphorst verloren beiden hun eerste partij om pas daarna in de dubbel hun ware aard te laten zien. In een zwaar bevochten partij in 5 games pakten zij de winst. Toen Raaphorst daarna zijn tweede enkelpartij won leek alles mogelijk voor de ongeslagen status van Duo 1. Maar Van der Heiden was niet opgewassen tegen de sterkste speler van De Treffers, waardoor de zege in Roelofarendsveen bleef. De Treffers duo 2 – TTV Reeuwijk duo: 3-2. TTV Reeuwijk duo staat in West 3J aan de leiding met 25 punten uit 7 wedstrijden. Rijnsoever heeft 21 punten, maar heeft één wedstrijd minder gespeeld.

Bericht: André van Egdom / Paul Lenssinck (TTV Reeuwijk)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN