Gepubliceerd 13 september 2023

TTV Reeuwijk voortvarend van start

Cees Voordouw, André van der Laan en Dennis Cornelisse degradeerden dit voorjaar uit de tweede klasse naar derde klasse van de afdeling West. De mannen zijn er op gebrand te laten zien dat dit een vergissing was.

De start van dit najaarsseizoen laat aan duidelijkheid over hun aspiraties niets te wensen over. Met 0-10 werd in Sassenheim het plaatselijke Sassem van de tafel geveegd. De gastheren hadden hoegenaamd niets in te brengen. Of de traditionele shoarma bij een 10-0 overwinning na afloop is genuttigd is onbekend, maar voorlopig staat Reeuwijk 1 onbedreigd aan de leiding in West 3E.

Reeuwijk duo 1 wint eerste wedstrijd

Dave van der Heiden en Jeroen Raaphorst namen het vrijdag in Leimuiden op tegen PlayFair 3. Met name Van der Heiden liet zien wederom gegroeid te zijn. Hij speelde een puike wedstrijd door direct zijn eerste partij in 3 games te winnen en zijn tegenstander kansloos te laten. Zijn tweede partij ging na zware strijd in 5 games verloren. Raaphorst verloor zijn eerste partij net aan won zijn tweede partij gemakkelijk. De dubbelpartij was een eenvoudige zege voor de Reeuwijkers. Daarmee won Reeuwijk duo 1 met 2-3 van PlayFair 3 en staat thans op een vierde plaats in West 3J.

Bericht: André van Egdom / Paul Lenssinck (TTV Reeuwijk)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN