Gepubliceerd 23 oktober 2023

TTV Reeuwijk thuis langs ATTC Evo-Tech XL 3

Cees Voordouw, André van der Laan en Dennis Cornelisse (foto) ontvingen middenmoter ATTC uit Alphen aan den Rijn. Voordouw moest er nog even in komen donderdagavond, want zijn eerste partij ging verloren in drie games.

Daarna was het één en al Reeuwijk wat de klok sloeg. De Alphenaren wisten van tijd tot tijd nog een game te pakken, maar hoefden zich verder geen enkele illusie te maken. TTV Reeuwijk 1 – ATTC Evo-Tech XL 3: 9-1.

TTV Reeuwijk voert na zes speelronden in West 3E de ranglijst aan met 50 punten. De voorsprong op Vriendenschaar 4, de runner-up, bedraagt een geruststellende 13 punten.

Bericht: André van Egdom / Paul Lenssinck (TTV Reeuwijk)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN