Gepubliceerd 23 oktober 2023

TTV Reeuwijk thuis langs ATTC Evo-Tech XL 3

Cees Voordouw, André van der Laan en Dennis Cornelisse (foto) ontvingen middenmoter ATTC uit Alphen aan den Rijn. Voordouw moest er nog even in komen donderdagavond, want zijn eerste partij ging verloren in drie games.

Daarna was het één en al Reeuwijk wat de klok sloeg. De Alphenaren wisten van tijd tot tijd nog een game te pakken, maar hoefden zich verder geen enkele illusie te maken. TTV Reeuwijk 1 – ATTC Evo-Tech XL 3: 9-1.

TTV Reeuwijk voert na zes speelronden in West 3E de ranglijst aan met 50 punten. De voorsprong op Vriendenschaar 4, de runner-up, bedraagt een geruststellende 13 punten.

Bericht: André van Egdom / Paul Lenssinck (TTV Reeuwijk)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en kans op  sneeuw

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke tot matige zuidenwind. De temperatuur is 0°C.

In de middag trekt de hemel dicht en later in de middag en in de avond valt er winterse neerslag. De matige wind waait uit het zuiden. Het blijft met 2°C als maximum fris.

In de nacht bewolkt weer en in eerste instantie nog winter neerslag. De minimumtemperatuur wordt 0°C.

Maandag bewolkt weer. In de ochtend valt er nog winterse neerslag. In de middag en avond valt er regen. De matige wind is zuidoost. De thermometer geeft in de middag 2°C aan.

Foto: De Groene wereld Kans op sneeuw

 

 

MEEST BEKEKEN