Gepubliceerd 3 april 2023

TTV Reeuwijk speelt gelijk in Leiden

André van der Laan opende met een partij in vijf games, die hij nipt verloor. Daarna bogen Dennis Cornelisse en Cees Voordouw de stand om in Reeuwijks voordeel. In de dubbel viel het resultaat in vier games in Leids voordeel uit, waarna Van de Laan en Voordouw in hun enkelspel geen weerwoord hadden op Docos.

Met 4-2 voor Docos op de borden zag het er somber uit voor de Reeuwijkers. Maar een ijzersterke reeks van 3 partijen op rij maakte dat Reeuwijk met 4-5 aan de laatste partij begon. Cornelisse maakte er een spannende partij in 5 games van, maar kon de winst in de partij én in de wedstrijd niet over de streep trekken. Docos 3- Reeuwijk 1: 5-5. Reeuwijk 1 staat in West 2D op de vijfde plaats met 24 punten uit 8 wedstrijden.

Winst voor Reeuwijk duo 1 en virtuele aansluiting bij top

Reeuwijk Duo 1 speelde een uitstekende wedstrijd tegen concurrent PlayFair 3. Jeroen Raaphorst won twee partijen, Dave van der Heiden verloor zijn eerste partij in 5 games, maar revancheerde zich uitstekend in de dubbel en in zijn tweede enkelspel. PlayFair staat weliswaar 2 punten voor, maar heeft al wel twee wedstrijden meer gespeeld. Koploper Reflex staat 5 punten voor, maar heeft één wedstrijd meer gespeeld. Kortom, volop kansen nog voor Reeuwijk duo 1 om het seizoen uitstekend af te sluiten. Reeuwijk duo 1 – PlayFair 3: 4-1. Reeuwijk duo 1 staat derde in West 3J met 20 uit 7.

● Dave v.d. Heiden

Bericht: Paul Lenssinck (TTV Reeuwijk)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon, wolken en buien

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke zuidoostenwind. De temperatuur is 17°C.

In de middag en avond een mix van wolken, opklaringen en met name in de middag ook regen- en onweersbuien. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 11°C.

Maandag levert een droge dag op met opklaringen en wolken. De wind is zuidwest. Veel warmer dan 18°C wordt het deze dag niet.

Foto: Mees Later buien

 

MEEST BEKEKEN