Gepubliceerd 14 februari 2023

TTV Reeuwijk komt niet op gang

De tweede wedstrijd voor Reeuwijk 1 voerde Cees Voordouw, André van der Laan en Dennis Cornelisse naar Dordrecht. Het tweede team van Dordrecht was ook vorig seizoen een geduchte tegenstander en dat bleek ook nu niet anders te zijn. De Reeuwijkse gasten hadden nauwelijks kansen.

Cornelisse en Voordouw wisten nog games te winnen, waar Cornelisse zelfs nog een partij in 5 games verloor. Maar daarmee was het wel gedaan. Van der Laan had al helemaal zijn dag niet. Het seizoen begint wel vaker stroef voor Reeuwijk 1, maar het is te hopen dat de omslag snel komt. Dordrecht 2 – Reeuwijk 1: 10-0. Reeuwijk 1 staat in West 2D op de laatste plaats met 2 punten uit 2 wedstrijden.

Reeuwijk Duo 2 pakt eerste zege

Thuis tegen Nieuwkoop 1 kregen Dave van der Heiden en Jeroen Raaphorst hun eerste zege van 2023 net cadeau. Al startte Van der Heiden soepel met een verdiende winst in 3 games. Raaphorst ondervond hoe taai Nieuwkoop kan zijn en ging in 3 afgetekende games onderuit. De dubbelpartij was geen gemakkelijke overwinning, maar wel een verdiende voor Reeuwijk. Met 2-1 op het bord kon Van der Heiden het beslissende punt behalen, maar al slaagde hij er wel een game te pakken tegen de sterkste Nieuwkoper, hij ging toch met 1-3 ten onder. Dan moest Raaphorst het maar doen. In die missie slaagde hij door met 3-1 de laatste partij in Reeuwijks voordeel te beslissen. TTV Reeuwijk duo 1 – Nieuwkoop duo 1: 3-2. Reeuwijk staat in West 3J met vijf punten uit twee wedstrijden op een prima derde plaats.

• Dave van der Heiden
0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen

In de ochtend een mix van wolken en brede opklaringen. De zuidenwind is matig van kracht. De temperatuur is 8°C.

In de middag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Het kwik loopt op naar 12°C.

In de nacht perioden met lichte regen. Het koelt daarbij af naar 7°C.

Zondag levert een bewolkte dag op. Er kan daarbij wat regen vallen. De wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 11°C aan. 

Foto: VWK Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN