Gepubliceerd 20 februari 2024

TTV Reeuwijk kansloos tegen De Boer Taverzo 5

Voor Cees Voordouw, Marco Broer en Dennis Cornelisse was het zaak thuis punten te pakken tegen het Zoetermeerse Taverzo 5 en daarmee de opgaande lijn voort te zetten. Taverzo wilde daar niet aan meewerken.

Hoewel er zo af en toe een game gewonnen werd stonden de Reeuwijkers al snel met 0-6 achter. Pas in de zevende partij wist Voordouw in vijf games de eer te redden voor Reeuwijk. Dat Cornelisse in de achtste partij ook tot vijf games kwam bracht hem echter niet de winst. Partij negen en tien boden ook geen perspectief op een draaglijke eindstand. Reeuwijk 1 – De Boer Taverzo 5: 1-9. In West 2C staat Reeuwijk onderaan met 7 punten uit drie wedstrijden.

● Cees Voordouw (Foto: Bas Landweer)

Reeuwijk duo 1 onderuit in Leiden

Reflex duo ontving afgelopen week Reeuwijk duo. Na de forse verliesbeurt voorgaande week hoopten Jeroen Raaphorst en Dave van der Heiden de draad weer op te pakken. Maar dat pakte anders uit. Beide heren verloren hun eerste partij. Raaphorst had niets in de melk te brokkelen en Van der Heiden moest de partij in de vijfde game aan zijn tegenstander laten. In de dubbel leken de kansen zich te keren. In vijf spannende games deden de teams weinig voor elkaar onder, maar was het toch Reeuwijk dat de punten pakte. In de vierde partij van de avond was Van der Heiden geen match voor zijn tegenstander. Kansloos ging hij met 3-0 onderuit, waarmee de wedstrijd voor Reflex in de tas zat. Dat Raaphorst het verlies wist te beperken door de laatste partij onbedreigd met 0-3 te winnen was een kleine pleister op de wond. Reflex duo 1 – Reeuwijk duo 1: 3-2. Na drie wedstrijden staat Reeuwijk duo 1 in West 3K op de tweede plaats met 7 punten.

Bericht: André van Egdom / Paul Lenssinck (TTV Reeuwijk)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, buien  en opkaringen

In de ochtend van alles wat, wolken, opklaringen en enkele buien. De matige wind is noordwest tot noord. De temperatuur is 8*C.

In de middag meer bewolking een bui en ook opklaringen. De matige wind waait uit noordwest tot noord. Het kwik komt niet veel verder dan 10*C. 

Foto: Karin broekhuysen

 

De nacht verloopt vrij helder waarbij het afkoelt naar 4*C.

Zondag een mix van wolken en brede opklaringen. De wind is noordoost. Met 12*C is het iets zachter.

 

MEEST BEKEKEN