Gepubliceerd 8 februari 2024

TTV Reeuwijk hard onderuit bij rentree in tweede klasse

Na de euforie van het kampioenschap en de promotie vanuit de derde naar de tweede klasse staan de mannen van TTV Reeuwijk 1 al weer snel met beide benen op de grond. Thuis tegen het Delftse Phoenix 1 werd met 1-9 verloren. Al moet gezegd worden, Cees Voordouw begon goed door zich knap naar een overwinning in vijf games te vechten.

● Team 1 v.l.n.r.: Cees Voordouw, André van der Laan en Dennis Cornelisse. (Foto: Bas Landweer)

André van der Laan moest weer aan het niveau wennen en slaagde daar pas in de tweede en derde game in, al gingen ze nipt verloren. Dennis Cornelisse trof bijna hetzelfde lot. Ook hij ging in drie games onderuit. De hoop was gevestigd op de dubbel, om daarmee de stand weer gelijk te trekken. Voordouw en Van de Laan namen brutaal een 2-0 voorsprong, maar zagen de winst toch door hun vingers glippen toen game vier en vijf kansloos verloren gingen. Ook de overige partijen konden geen verandering in de score brengen voor Reeuwijk. Reeuwijk 1 – Phoenix 1: 1-9. Reeuwijk 1 staat West 2C laatste met 1 punt uit 1 wedstrijd.

TTV Reeuwijk duo 1 geeft visitekaatje af

Dave van der Heiden en Jeroen Raaphorst hebben een duidelijk doel voor ogen. Het kampioenschap en promotie. Al tenminste twee seizoenen lukt het nét niet, maar nu moet het maar eens gaan gebeuren.

De Reeuwijkers beten uit, tegen het Katwijkse Rijnsoever duo 4, het spits af. Vanaf de eerste game vloog Van der Heiden in zijn eerste partij er in. Toch ging die game met 16-14 nipt verloren. Die tegenslag dreunde nog door in de tweede game, die met 11-6 verloren ging. Maar daarna beet Van der Heiden zich vast in zijn tegenstander en won met twee maal 11-13 en een 9-11 in de vijfde game de eerste partij. Raaphorst mocht als tweede aan de bak en deed niet voor Van der Heiden onder. De eerste game ging nipt verloren, de tweede werd nipt gewonnen. In de derde game was Raaphorst het spoor even bijster. 11-4. Maar daarna werd de rug gerecht en werd de partij met 9-11 en 8-11 binnen gehaald. De dubbel ging relatief eenvoudig naar de Reeuwijkers in vier games. Daarmee was de eerste winst een feit. Maar Duo 1 wilde nadrukkelijk het visitekaartje afgeven. Zowel Raaphorst als Van der Heiden wonnen hun tweede partij in vier games en lieten de tegenstander kansloos. Het zal aan het eind van het seizoen niet aan te krappe overwinningen gelegen mogen hebben.  In West 3K staan het Reeuwijkse duo 1 fier bovenaan met 5 punten uit 1 wedstrijd.

Bericht: André van Egdom / Paul Lenssinck (TTV Reeuwijk)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN