29 november 2022

TTV Reeuwijk handhaaft zich in tweede klasse

De laatste wedstrijd van het seizoen speelden de mannen van TTV Reeuwijk thuis tegen DHC 4. Rots in de branding André van der Laan was minder in vorm deze avond. Hij verloor 2 partijen. Eén in drieën en één in 5 games. Hij revancheerde zich enigszins door ook nog in vijf games een partij winnend te besluiten.

Dennis Cornelisse en Marco Broer wisten elk twee partijen te winnen en verloren er elk 1. Cornelisse en Van der Laan konden in de dubbel onvoldoende vuist maken om het DHC écht lastig te maken. De 5-5 einduitslag bleek voldoende te zijn voor handhaving omdat directe concurrent De Sprint onderuit ging tegen Dordrecht. Reeuwijk 1 eindigt in West 2E op de vierde plaats met 46 punten uit 10 wedstrijden.

● Dennis Cornelisse smasht.

Reeuwijk Duo 1 eindigt als tweede

Dave van der Heiden steeg afgelopen donderdag tegen De Treffers uit Roelofarendsveen boven zichzelf uit door in 3 games afgetekend zijn eerste partij te winnen en het in zijn tweede partij zijn tegenstander het vuur aan de schenen te leggen. Jeroen Raaphorst volgde het zelfde spoor. De dubbelpartij was winst voor de Reeuwijkers in 3 games met duidelijke cijfers. Reeuwijk duo 1 – De Treffers 2: 3-2. Door deze overwinning eindigt Reeuwijk duo 1 in West 3G op een prima tweede plaats achter De Treffers.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regen

In de ochtend is het bewolk en valt er regen of vallen er buien. De zwakke tot matige wind zit in de oosthoek. De thermometer geeft 8°C aan.

In de middag bewolk en er vallen daarbij buien. In de loop van de middag klaart het op. De matige wind waait uit het noordoosten. Veel warmer dan 9°C wordt het niet.

In de avond en eerste deel van de nacht brede opklaringen. Later in de nacht valt er opnieuw regen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Foto: Mees Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu